سلام ...
يه سيستم واسه كارهاي عمومي ميخوام ...
تا 430 40 هم شد اشكال نداره ....
واسه يه تازه كاز ميخوام ...
همه چي ميخوام بجز مانيتور ...
کاربر افتخاری
سلام ...
يه سيستم واسه كارهاي عمومي ميخوام ...
تا 430 40 هم شد اشكال نداره ....
واسه يه تازه كاز ميخوام ...
همه چي ميخوام بجز مانيتور ...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
AM3 - Athlon II X2 245 - 2.9GHz ------ 62000
GIGABYTE - MA785GMT-UD2H------118000
A-DATA - Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB)--------63000
Seagate - SATA 2 - 500 GB ------50000
CASE -------25000
power -------480W Real - Active PFC -----49000
key board A4TECH GL-1630 + MOUSE ------31000
ODD ------LITEON - 24X - SATA -----26000
پاور برای این سیستم کمی بالا است اما چون با پاور های متفرقه زیاد موافق نیستم و مدل 330 از گرین هم با توجه به وجود PFC قیمتش نسبت به این مدل به نظرم بالاتر این مدل رو پیشنهاد دادم میشه به جای این هم 330 ارزان تر انداخت هم پاور های ارزان چون این سیسیتم مصرف بالائی نداره اما خوب ممکن در آینده کارت گرافیکی مجزا روش نصب شه .
مادر برد هم میشه از برند ارزان تری انتخاب کرد.
برای کمتر شدن قیمت به نظرم میشه این دو کار رو کرد
arven_andomil (23-06-10), nima_hl (23-06-10)
athlon ii x3 435 80برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock m3n78d 64
elixir /adata 1333 ddr3 2*1gb ~60
sapphire 4670 ~90
case golf 18
green 330 30
segate 7200.12 500gb 46
liteon dvd r/w 24
key+mouse+speaker 25
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس كارت گرافيك چي؟؟ اگر آنبورد هست قدرتش چقدره؟ در حد چه كارت گرافيكيه؟؟
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
مين رو يه چيز ديگه معرفي كنيد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
چرا باید چیز دیگه معرفی کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خازنهای قسمت تغذیش جامد نیست ؟ ( که هست )
سوکت تغذیه پردازندش 8 نیست ؟ ( که هست )
پردازندههای 6 هستهای جدید amd رو ساپورت نمیکنه ؟ ( که میکنه )
رم تا باس 1800 ساپورت نمیکنه ؟ ( که میگنه )
pcb خوب و جوندار همراه با ۳ سوکت pci نداره ؟ ( که داره )
pci-e 2 16x و ht 3.0 نداره ؟ ( که داره )
گارانتی خوبی در ایران نداره ؟ ( که داره )
هیچ دلیلی نمیبینم تا این مادربرد یه این قیمت ، کارائی ، کیفیت و خدمات در بازار هست یه مینبرد گرونتر به شما معرفی کنم
اگر بخوام مانند بازار هر قطعهای که سود بیشتر و تبلیغات فراوانتری داره معرفی کنم چه نیازی هست که اینجا باشم ، وقت بگذارم ، با دوستان بحث و تبادل نظر کنم ؟
arven_andomil (25-06-10), hostironi (24-06-10), K1LOU (24-06-10), M A H R A D (24-06-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشي نيما جان گل گاشتي . هميشه دوست نداشتي كه در تايپيكها بحث متفرقه بكنيم حالا اينو ديگه بر ما ببخش
به نظزت چرا اينقدر ديد ما نسبت به محصولات asrock بد است ؟
نمي دونم عادت كرديم به اينكه هر جنسي قيمتش بالاتر باشه بهتره
و...................
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدiهمه اينا كه گفتي درسته ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي من مشكلي ندارم ...
اين خراب شده اي كه زندگي ميكنيم همه چي گير نمياد...
هنوز دارن amd 5000 ميبندن ...
واسه اين گفتم ...نه اينكه بد باشه ...من وقتي ميام اينجا هر چي گفتيد همونه ...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
D J V A H I D (25-06-10), nima_hl (27-06-10)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدiهمه اينا كه گفتي درسته ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي من مشكلي ندارم ...
اين خراب شده اي كه زندگي ميكنيم همه چي گير نمياد...
هنوز دارن amd 5000 ميبندن ...
واسه اين گفتم ...نه اينكه بد باشه ...من وقتي ميام اينجا هر چي گفتيد همونه ...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
nima_hl (27-06-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشكل شما رو دارم ولي سيستم جديد رو از بچه ها در تهران خريد كردم
اينطوري خيلي بهتره
موفق باشيد
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
گرافیک آنبرد داره 4200 ATI برای کار روزمره کافی باهاش بازی هم میشه کرد در حد معمولی با هاش رزیدنت اویل 4 رو دیدم که بازی می کنند یه چیزی شاید کمی بالا تر از 8400 انویدیا
arven_andomil (25-06-10), D J V A H I D (25-06-10), nima_hl (23-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks