با توجه به شکل کاری شما به نظرم بهتره از Intel Xeon E5-1650 v2 استفاده کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام من میخواستم یک سیسم برای تست کارهای شبکه ای جمع کنم سیستمی ک بشه esxi وکلیه کارهای vmware را روش بتونم انجام بدم
خودم در این باره خیلی تحقیق کردم و تا الان سیستمی ک مد نظرم هست برای خرید
مادربرد :ASUS P9X79
سی پی یو: Intel 4th Gen Core i7-4930K
ram 16 گیگ هستش
دوستان میخوام بدونم با کسی توی زمینه Vmware کار کرده بهترین سیستم و با قیمت حد وسط چقدره نمیخوام زیاد هزینه کنم البته نمیخوام سیستم ضعیفی هم جمع کنم من با این سیستم حداقل 4 تا سرور مجازی و 2تا کلاینت مجازی میخوام همزمان اجرا کنم یا اینکه VSphere,esxi را بتونم روش نصب کنم بعد 3 تا سرور و 2 تا کلاینت مجازی روش اجرا کنم.
پیشنهاد شما برای سیستم مورد نیاز من چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
hamed 111 (28-08-14), Morteza.m1371 (25-08-14)
کاربر شهرسختافزار
میشه یکم بشتر توضیح بدید
من با cpu i5 تونستم 3 تا سرور را توی ورک استشن باهم اجرا کنم هیچ مشکلی نبوده
فکر نکنم احتیاجی به استفاده از پردازنده های سروری باشه؟
fz CODER (25-08-14), hamed 111 (28-08-14), Morteza.m1371 (25-08-14)
خوب این چه کاریه اون وقت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbhosein190 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به جای اینکه 4-5 میلیون برای یک همچین سیستم هزینه کنید که بخواهید esxi زا سیمولیت کنید، 3-4 تا سیستم تهیه کنید با پردازنده i3 یا i5 و کانفیگ پائین بعد 4 تا سرور واقعی بیارید بالا و روش n تا کلاینت مجازی ران کنید
اینجوری هم هزینتون به شدت کم میشه هم کلی مطلب جدید در این خصوص یاد میگیرید
AMD>INTEL (25-08-14), hamed 111 (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان یادگیری vsphere برای من خیلی ضرورت داره پس حتما باید بتونم روی سیستمم بالا بیارمش واز طرفی نمیخوام با این هزینه ای ک میکنم سیستمم به مشکلی بر بخوره
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این Intel Xeon E5-1650 v2 ک معرفی کردی سوکت 2011 است و مادربرد من هم سوکت 2011 را ساپورت میکنه اما ی سوال برام پیش اومده ک چرا توی دفتر چه راهنما مادربرد ASUS P9X79برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرفی از پشتیبانی پردازنده های XEON نیامده ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم شما به سایت اسوس قسمت ساپورت . قسمت cpu support list برید و این پردازنده رو مشاهده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbhosein190 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/Motherboards/P9X79/HelpDesk_CPU/
hamed 111 (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14)
کاربر شهرسختافزار
آره درست میگی شمالیست cpu های زئون را اونجا نوشته
چقدر سی پی یو ساپورت میکنه این مادربرد
تازه ی مطلب خوندم ک خیلی فکرم را درگیر کرده ی جا نوشته بود برای نصب esx در Vmware workstation l با سیستم های خانگی و مادربرد های معمولی به مشکل میخورم
انگار مادربرد های خانگی از نمیتوانند از درایورهای شرکت Vmware vsphere پشتیبانی کنند!!!این حقیقت داره؟
درضمن من میخوام تا 3 میلیون هزینه کنم به نظر شما خوب نیست سرورهای رده پایین را تهیه کنم قیمت سرورها از 2ونیم میلیون شروع میشه به بالا؟
به نظر شما ی سرور ک بخوام باهاش کارهای زیر را انجام بدم و باهاش به مشلکی برنخورم همچین مناسب من باشه چیه؟
من سروری میخوام ک بتونم باهاش رید سخت افزاری کانفیگ گنم پورت iLO داشته باشه و esxi به راحتی روش نصب بشه و 5 تا ماشین مجازی روش بالا بیام همزمان
ممنون از راهنمای مفید تانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر این لینک رو با پراکسی باز کنید . لزوما نباید قطعات سرور باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbhosein190 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VMware KB: Minimum system requirements for installing the vSphere/Virtual Infrastructure Client
با این pdf
http://www.vmware.com/files/pdf/prod...uto-Deploy.pdf
میتونید سراغ بردهای سرور super micro هم برید از یک سرور قیمتش مناسبتر در میاد .
hamed 111 (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks