سلام - لیستی که خودتون نوشتید، لیست خوبیه... از نظر سازگاری هم مشکلی وجود نداره و نیازی به تغییرات نمی بینم.
الان مشکل کارتون کجاست؟
سلاممسئله ای که بخاطرش اینجا موضوع باز کردم بیشتر سازگاری قطعات بالاخص رم با مادربرد هست.
دوستان و اساتید عزیز، من قصد دارم سیستمی جمع کنم برای گیمینگ معمولی - نیمه حرفه ای (بازی های روز، البته نه همه بازی ها) و کارهای 2D و 3D.
لطفا یک سری موارد رو رعایت کنید:
- بر اساس مدرک و سند باشه صحبت هاتون
- اصلا قطعاتی که مرتبط به ATI/AMD باشه معرفی نکنید چون سابقه خوبی باهاشون ندارم و اصلا از قطعاتشون راضی نیستم
- در معرفی رم لطفا قیمت رو هم بگید و البته در صورت نیاز اگر رمی معرفی میکنید قیمتش مناسب باشه
- سیستمم میخوام حداکثر 4 - 4.5 باشه، لطفا بالاتر نرید
- کارت گرافیک و مادربرد هم ترجیح میدم برای یک شرکت باشه
Main: MSI Intel Z87 GD65 Gamingتشکر
Main: ASUS MAXIMUS VI HERO
Main: GIGABYTE Gaming Series GA-Z97X gaming 3
CPU: Intel Core-i7 4790 @ 3.6GHz
GPU: MSI N770 TF 2GD5/OC
GPU: ASUS GTX770-DC2OC-2GD5
GPU: GIGABYTE GV-N770OC-2GD Geforce GTX770 Windforce 3X 2GD
RAM: Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2133MHz
HDD: WD 1TB SATA Green
Case: Green X-3 Gaming
CPU Cooler: Thermal Right AXP 140 RT
Extra Fan: Cooling Fan (Green) Silent 120W GF120-SB (x2)i
ODD: ASUS 24D3ST (x2)i
PSU: Green 650B-OC
آخرین ویرایش توسط SETJ در تاریخ 24-07-14 انجام شده است
|
برای مادربرد شما با انتخاب 4790 . میتونید GA-H97-Gaming تهیه کنید . در مورد هارد بهتر تجدید نظر کنید و سیگیت بگیرید . چون وسترن گرین مناسب نصب ویندوز نیست . در مورد رم هم kingston hyperx fury پیشنهاد میکنم . در مورد پاور 630وات انرمکس .
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4997#ov
در ضمن میتونید با خرید یک درایو msata از سرعت خوبی برای هارد بهره ببرید .
البته، توی قیمت ها دیده بودم که H97 ارزون تره ولی تفاوت خیلی زیادش با Z97 برام سواله. میشه توضیح بدید چرا؟ تقریبا Z97 دو برابر H97 هست.
من در نت، یک سایت خارجی دیده بودم ماندگاری و مقاومت WD بیشتر از Seagate هست. حالا شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ 1TB؟
زد 97 و اچ 97 کلی مدل های مختلف در رنج قیمت های متفاوت داره! شما حتماً اچ 97 با قیمت 400 تومن رو با یکی از زد97 های 1/5 میلیونی مقایسه کردید! وگرنه ما در کشور زد 97 های زیر 500 تومن هم داریم. (از برند ازراک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SETJ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله. WD بهتر هست. اما نه WD Green. برای شما WD Black توصیه میشه.
به این دلیل h97 توصیه کردم که پردازنده 4790 انتخاب کردید . میتونید با این مقدار صرفه جویی یک ssd برای بردتون بگیرید که روی سرعت هاردتون تاثیر داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SETJ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن گرین منظورم بود . وسترن بلک یا وسترن blue از سیگیت مناسب تر و بهتر هستند .
|
من Z97 Gaming 3 و با H97 Gaming 3 مقایسه کردم.
پس اگر من Black بگیرم دیگه مشکلی با ویندوز نخواهم داشت؟ من Green رو انتخاب کردم چون تقریبا Black سه برابر قیمتش بیشتر از Green بود.
راستی در پاسخ به سوال شما که از مشکلم پرسیده بودید اینکه که من بین سه برند موندم. MSI یا ASUS یا GIGABYTE که با توجه به پاسخ جناب AMD>INTEL مشخص میشه انتخاب ایشون GIGABYTE هست. همچنین من میخواستم بدونم رمی که انتخاب کردم با مادربردم میخونه یا نه.
ویرایش: اگر من بجای 4790 پردازنده 4770k رو انتخاب کنم سری Z مناسبه؟ و اینکه 4770k با 4790 خیلی عملکردشون فرق داره؟ و اینکه آیا سری Z با 4790 مشکلی ایجاد میکنه؟ ممنون میشم توضیح بدید.
از نظر من 4790 به دلیل حرارت کمتر و بهینه سازی هایی که تو سری هاسول ریفرش انجام شده انتخاب بهتری نسبت به 4770k هست . درباره رم سیستم هم پیشنهادم خرید g.skill یا kingston hyperx هست به دلیل سازگاری 100% با بردهای گیگابایت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SETJ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد وسترن گرین افت های سرعت عجیبی پیدا میکنید موقع کار
امیدوارم منو بخاطر اصرارم ببخشید ولی من به پیشنهاد کسی که خیلی بهش اعتماد دارم میخوام حتما سری Z بگیرم. امیدوارم از این حرف من ناراحت نشید. به همین علت میخواستم بدونم پردازنده مورد نظر من با مادربردهای Z مشکلی داره؟ سوال دیگه اینکه با توجه به خنک کننده ای که برای پردازنده میزارم بازم دمای پردازنده بالا میره؟
درباره رم هم راستیتش G.skill از Corsair گرونتره بخاطر همین انتخابش نکردم. ولی Kingston ظاهرا از G.skill بهتره. من این مدل رو در نظر دارم:
Kingston HyperX Beast 2×8GB=16GB DDR3 2133MHzویرایش: همین الان در رابطه با سری آبی هم مطالعه کردم. سوالم اینه که برای بازی کردن و کارهای گرافیکی 2D و 3D مشکلی براش پیش نمیاد؟ ماندگاریش خوبه؟ چون اطلاعاتم خیلی برام مهمه و متاسفانه سری سیاه هم گرونه. راستی تفاوت Blue و Caviar Blue در چیه؟ صرف نظر از رنگ منظورم اون Caviar هست.
AMD>INTEL (24-07-14)
من صرف هزینه گفتم . همون مادربرد گیگابایت بگیرید که تو لیستتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SETJ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم کینگستون انتخابی خودتون هم خوبه .
وسترن blue رنج میانی بین گرین و بلک هست . کاملا مناسبه برای نصب ویندوز
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks