سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم بردی که من گفتم هیت سینکش الکی هست؟ مثلا h770 pro که گفتم هیت سینکش الکی هست؟ 980 پرو 2 ترابایت رو خنک نگه میداره!
استریکس بی 660 همینطور (از سری تاف بهتره هیت سینکش)
استریکس بی 760 اف که اصلا عالیه هیت سینک اولیش ، ضخامتش دو برابره استریکس 660 هست!
همشون اما خنک نگه میدارنشون، پی ام 9 ای 1 رو هم همینطور یا ام اس آی 470 و 480 رو
من رو تاف هم انداختم حتی 2 ترابایتش رو کاملا پاسخگو بود و اصلا داغ نمیکردن هیچکدوم
منظورم از بردایی که خیلی هیت سینک های ضعیف داشتن قدیمیا بود یعنی مثلا z370 که یه هیت سینک خیلی نازک هست (از هیت سینک های برد های پرایم خیلی ضعیف تر)
همون پرام ها هم هیت سینکشون اگه کیس هم ایر فلو خوب داشته باشه (مخصوصا اگه کولر پردازنده بادی باشه یا آبی که بالای بلاک فن داشته باشه مثل آرکتیک لیکویید فریزر 2 یا ام اس آی اس 360 یا ایسوس ریوجین ها) کاملا کافی هست
جدا از اینکه انواع هیت سینک های نازک ، متوسط و ضخیم تو بازار فروخته میشه جدا! شما نیاز نیست به خاطر یه هیت سینک اس اس دی رو عوض کنید که! یا برد رو!
حتی اگه بردی که خریدید هیت سینک نداشت یا پاسخگو نبود یه هیت سینک ضخیم از بازار بگیرید حتی مدل های اکتیو با فن هم هست
خود 980 و 990 پرو نسخه با هیت سینک هم دارن اما خیلی گرونن و ارزش خرید ندارن

Bookmarks