در حال حاضر دیگه DDR4 ارزش نداره، هم رم هاش گرون تر شدن، هم از اون سمت DDR5 ها خیلی ارزون تر و یه جاهایی هم قیمت شدن دیگه (تازه رم های سریعتر DDR4 یعنی 4000 و بالاتر از DDR5 های 4800 و 5200 و 5600 حتی گرون ترن!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اس اس دی هم با قیمت اون سامسونگه میشه جن 4 های خوبی خرید با سرعت بهتر، مثل MSI 460 حتی خود سامسونگ PM9A1 که همون 980 پرو هست (نسخه OEM) که سرعتش دو برابر 970 اوو پلاس هست هم 3.300 هست 1 تراش!
اگر کسی عمر نوشتاری طولانی میخواید MSI SPATIUM M470 و اگه کسی سرعت بیشتر PM9A1
پاور هم این مدل کولر مستر کیفیتش خوب نیست، توی grade کیفیت ها توی Grade C قرار داره!
پاور Antec NE650 Platinum هم قیمتش عالیه هم از نظر کیفیتی توی grade a هست
گرین آریا اگه جلو دو تا فن دیگه، سقفش هم دو تا فن دیگه اضافه شه کیس خوبیه
Deepcool CH510 MESH Digital خیلی کیس خوبیه
جدیدا برای خیلیا اینو میبندم تا 11 تا فن 12 سانت 25 میل میشه بست، 5 تا جلو (دو تا لایه جلو سه تا پشتی، سه تا سقف؛ یه عقب (که نصبه رو خودش) دو تا پایین و ایر فلوی عالی میده (اگر جلو پشت پنل دیجیتال بخواید هم یک فن 12 اسلیم میشه نصب کرد 15 میل چون 25 میل به برد پنل گیر میکنه مگه قسمت جلو رو کامل چقت نکنید و با کمی فاصله باشه در این صورت 12 میشه گذاشت)
تو صفحه دیجیتالش هم دمای پردازنده یا گرافیک رو میتونید ست کنید نشون بده و کل پنل جلو مش هست که خیلی خوبه برای تهویه
البته با گرین آریا قابل مقایسه نیست، اصلا کیفیت بدنه ش یک سر و گردن بالاتره، و مثل کیس های 7-8 میلبونی هست (اما خب چون یک فن روش هست فقط عملا اگر کسی فن های argb مثلا بخواد بندازه کلی پول فن ها میشه)
یک نگه دارنده گرافیک هم داره که خیلی چیز خوبیه، و قشنگ جلوی سگ شدن رو میگیره مخصوصا برای کارتای سنگین امروزی (که قابل تنظیم هم هست بر اساس ارتفاع گرافیک)
مانیتور هم پیشنهادم چیز بهتری هست که تا حد ممکن 10 بیتی باشه، 144 هرتز، sRGB 100% جی سینک کامپتیل
Bookmarks