سلام. قصد ارتقا سیستم دارم بردی که قد خریدشو دارم هم چیپستش b350 هست با پردازنده 2400g ولی هر چ گشتم هیچ رم سازگاری که تو بازار باشه پیدا نکردم میتونید چند مدل پیشنهاد کنید؟ ترجیحا ماژول 8 گیگ یا دو تا 4
کاربر شهرسختافزار
سلام. قصد ارتقا سیستم دارم بردی که قد خریدشو دارم هم چیپستش b350 هست با پردازنده 2400g ولی هر چ گشتم هیچ رم سازگاری که تو بازار باشه پیدا نکردم میتونید چند مدل پیشنهاد کنید؟ ترجیحا ماژول 8 گیگ یا دو تا 4
|
|
این رم را تهیه کنید البته باید مدل مادربرد را قید کیندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Crucial Ballistix Sport LT 8GB 2400Mhz CL16 Red DDR4
اورند (17-01-19)
کاربر شهرسختافزار
مدل مادربردASUS Prime B350M-Eبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (17-01-19)
کاربر شهرسختافزار
اگر از امین مدل یکی دیگه هم اضافه کنم رم دوکاناله میشه؟ چون خود رم تک کانالسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میشود ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (18-01-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممکنه ی کیت رم که دو تا 4 گیگ باشه هم معرفی کنید؟ چون تست دیدم تو عملکرد خیلی موثر بود دوکاناله بودن رم.- - - Updated - - -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه ی کیت رم که دو تا 4 گیگ باشه هم معرفی کنید؟ چون تست دیدم تو عملکرد خیلی موثر بود دوکاناله بودن رم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم 4 سخت گیر میاد . برند درست حسابی هم کمه 4 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید همین رم 4 گیگش هم باشه
اورند (19-01-19)
کاربر شهرسختافزار
البته ببخشید مزاحم میشم ولی مگه رم اینتل یا amd داره ؟ هر رمی باید چه با اینتل چه با amd کار کنه !!
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
اورند (18-01-19)
بله فرق دارد . شرکت ها برای پردازنده رایزن رم هایی تولید کردند . درباره سایر رم ها هم مدل هایی که بر روی AMD خوب کار کرده است را مشخص نمودند در جدول QVLبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (18-01-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks