با سلام خدمت همه . یه سیستم میخوام برای کارای تحلیلی واسه نرم افزار آباکوس . نمیدونم چه قطعاتی واسه کارای تحلیلی خوب هستن . مثلا توی سایت ها راجع به سیستم برای گیمینگ خیلی اطلاعات است . مثلا این نوع کارت گرافیک واسه گیمینگه این یکی واسه رندرینگه . یا مادربورد های گیمینگ و .... .
حالا من از شما میخوام یه سری اطلاعات بهم بدید واسه سیستمی که برای کارای طراحی مهندسی باشه چه قطعاتی خوبه . الان سیستم خودم cpu:9400 qore 2 quad , ram : 4GB DDR3 , graphic : 4890 2GB DDR5 , power :530 green , moderboard : asus p5q3
حالا با این سیستم وقتی یه مدل بهش میدم بعضی وقت ها تا 4 روز طول میکشه تا تحلیلش کنه . توی این مدت سی پی یو 100% و رم هم تقریبا 80 % در گیرن . بعضی وقت ها بعد از دو روز ارور میده حالمو میگیره .
حالا به نظر شما من چه قطعاتی رو باید ارتقاع بدم ؟ فقط واسه کار با این نرم افزار میخوام نه گیمینگ نه چیز دیگه ای . اولویت بندی میخوام کنید . مثلا الان سی پی یو و مادربورد رو ارتقاع بدم بعد دو سه ماه دیگه رم بگیرم یا چیزای دیگه .
راجه به هزینه تا دو تومن شاید جور کنم . ولی خواهشا یه راهنمایی کامل کنید دوستان .

ممنون