شما پردازنده و مادربرد و رم لازم دارید .
cpu 4790k 1.100
main gigabyte h97-d3h 400t
ram 2*8gb gskill cl10 bus 1600 460t
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه . یه سیستم میخوام برای کارای تحلیلی واسه نرم افزار آباکوس . نمیدونم چه قطعاتی واسه کارای تحلیلی خوب هستن . مثلا توی سایت ها راجع به سیستم برای گیمینگ خیلی اطلاعات است . مثلا این نوع کارت گرافیک واسه گیمینگه این یکی واسه رندرینگه . یا مادربورد های گیمینگ و .... .
حالا من از شما میخوام یه سری اطلاعات بهم بدید واسه سیستمی که برای کارای طراحی مهندسی باشه چه قطعاتی خوبه . الان سیستم خودم cpu:9400 qore 2 quad , ram : 4GB DDR3 , graphic : 4890 2GB DDR5 , power :530 green , moderboard : asus p5q3
حالا با این سیستم وقتی یه مدل بهش میدم بعضی وقت ها تا 4 روز طول میکشه تا تحلیلش کنه . توی این مدت سی پی یو 100% و رم هم تقریبا 80 % در گیرن . بعضی وقت ها بعد از دو روز ارور میده حالمو میگیره .
حالا به نظر شما من چه قطعاتی رو باید ارتقاع بدم ؟ فقط واسه کار با این نرم افزار میخوام نه گیمینگ نه چیز دیگه ای . اولویت بندی میخوام کنید . مثلا الان سی پی یو و مادربورد رو ارتقاع بدم بعد دو سه ماه دیگه رم بگیرم یا چیزای دیگه .
راجه به هزینه تا دو تومن شاید جور کنم . ولی خواهشا یه راهنمایی کامل کنید دوستان .
ممنون
|
|
farjam1990 (15-06-15), خبات کریمی (16-06-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت جوابتون . ولی مادربورد طوری هست که اگه دوباره خواستم قطعات دیگه رو ارتقاع بدم احتیاج به ارتقاع مادربورد نباشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
طبق بررسی که کردم، پردزانده های گرافیکی انویدیا می تونن به عنون شتاب دهنده با این نرم افزار استفاده بشن و خیلی موثر تر از CPU خواهد بود. در واقع این نرم افزار هم CPU و هم GPU رو بکار میگریه پس باید کارت گرافیک قردتمند انویدیا رو با یک پردازنده قدرتمند ترکیب کنید که اینجا یه پردازنده 8 هسته ای AMD میتونه گزینه بدی نباشه
AMD>INTEL (16-06-15)
بله هیچ مشکلی نیست . ساپورت خوبی از قطعات دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayan-tabein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظرم شما اگر بودجه اش رو داری حتما سیستم سوکت 2011-3 بگیر . چون پردازش های مهندسی بعضا خیلی طولانی میشن و هر چی سیستم قویتر باشه بهتره
یه نکته ای هم در برنامه نویسی سریو موازی هست که در برنامه نویسی سری برای انجام محاسبات فقط از یک هسته استفاده میشه و در برنامه نویسی موازی از تمام هسته ها استفاده میشه شما به این مسئله هم دقت داشته باش
به نظرم برای محاسباتتون هم از یک پردازنده i7 سوکت 2011-3 استفاده کنید و هم یک عدد کارت گرافیک کوادرو بگیرید . سرعت تحلیل رو افزایش میده
البته در کل لامصب هر چه قدر هم قوی باشه برای بعضی از پردازش ها باید همون چهار روز رو تحمل کنی . ما یه فامیل داریم تو صنعت کار میکنه برای بعضی از پردازنشها با نرم افزار های مختلف تا دو هفته هم منتظز جواب میمونه . که حتما میدونید بیشترشم هست
|
|
بعد 2 روز Erorr من میفهمم
عزیزجان،اول توان مالی مشخص کن بهتره تا مفیدتر راهنمایی بشی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks