delux 4 یه چندتا دونه سمپل فقط وارد شده و برای فروش موجود نیست ، از نظر امکانات هم تفاوتی با delux 3 نداره فقط یه پنل جلو برای usb3 بهش اضافه کردن

شما برای کاربریتون نیاز به 4 گیگ رم ، گرافیم نسبتا خوب ، پردازنده قوی دارید که این 3 قلم حدود 400 تومن از بودجتون رو به خودش اختصاص میده ، اگر یه مادربرد اینجوری هم انتخاب کنید دیگه پولی برای خرید مابقی لوازم باقی نمیمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پیشنهاد میکنم به جای خرید این مدل مادربردهای high end و به ناچار خرید سایر لوازم ضعیف یه مادربرد معمولی بگیرید تا بودجه برای خرید لوازم خوب دیگه داشته باشید

زمانی زیادی مونده تا usb3 و satat3 در بازار رایج بشن و در حال حاضر تقریبا هیچ دیوایسی با این مشخصات در بازار موجود نیست ( به جز یک مدل هارد که قیمت خیلی بالائی داره )

پیشنهادم به شما یه مین تو این مایه ها هستش

M3A770DE(m)..jpg

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=M3A770DE

این برد امکانات معمولی و قیمتی حدود 75 تومن داره

و اگر امکانات براتون مهمه این مادربرد 95 تومنی که usb3 و sata3 رو هم پشتیبانی میکنه پیشنهاد میدم

770%20Extreme3(m)&#46.jpg

http://www.asrock.com/mb/overview.as...770%20Extreme3

هر دوی این مادربردها تا 16 گیگ رم پشتیبانی میکنند ، پورت ide دارند و لااقل 2-3 سال بدون مشکل براتون کار میکنند

تا اینجا مادربردتون رو انتخاب کنید تا ادامه قطعات رو با توجه به این انتخاب ادامه بدیم

890fx deluxe 3 --- m3a770de --- 770 extreme 3 ؟
بسیار سپاسگزارم دوست عزیز

خوب در مورد مادربرد نظر شما رو قبول دارم اما این مادربورد هایی که پیشنهاد دادید روی دومی که 95 تومان و امکاناتش بهتر هست نظرم بیشتر جلب کرد حالا اگه ما بیایم یه 25 بزاریم روش و مدل
Asrock 870 extreme 3 رو انتخاب کنیم چطوره البته باید بگم که اگه یه نمه مثلا 50 تا 100 تومان هم اگه بخواد میتونم بزارم و یه مدل خوب که بتونم تا 4, 5 سال هم برام کار کنه بگیرم مثل 890fx deluxe 3 که به گفته شما جزء high end ها هست و باید در نظر داشت که نرم افزارها هم پیشرفت میکنن مخصوصا این نرم افزارهای گرافیکی که دست کم هر ساله تغییر کرده و به سخت افزار های قدرتمند تری احتیاج دارن ، نظر شما هم برام شرطه که آیا ارزش داره که یه نمه پولم رو بیشتر کنم مدل 890fx deluxe 3 رو بگیرم یا نه همون مدل 870 و 770 extreme 3 جوابگوی من تا 4 سال دیگه یا حداقل 3 سال دیگه هست .