برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز سلام ، ببخشید که اصلی ترین جزئیاتش یادم رفت خوب من برای سیستم رو برای کارهای طراحی دوبعدی و سه بعدی و برنامه نویسی میخوام و در ضمن بوجه ام حدود 600 تومان است یکم بیشتر یا کم تر .....
خوب عزیز من مد نظرم در مادربرد برند asrock مدل 890fx deluxe 4 هست اگه تو بازار وجود داشته باشه ولی اگه نبود مدل 890fx deluxe 3 که فکر نکنم زیاد با مدل جدیدش فرق داشته باشه و قیمتشم تو لینکی که دادید دیدم ولی یک ملاکی که خیلی برام مهمه اونم تکنولوژی های کاملشه که در این مدل های داره و از همه مهمتر پشتیبانی از IDE است که من یک dvd \rw دارم که IDE هست و این هم یه دلیل میشه که این رو انتخاب کردم چون میگن با کابلهای تبدیل IDE به SATA خوب جواب نمی دن به نظر شما انتخاب درستیه ؟
خوب میام رو cpu و ram نمی دونم کدوم از مدل های قید شده بهترین کارایی رو بنا به بوجم برای کارهایی که من انجام میدهم داره میتونید راهنماییم کنید و یه موردی که در رم ها دیدم که همشون 2 گیگ بودن آیا رم 4 گیگ هست که مثلا بعدها بخوام ارتقاء بدم 4تا 4 گیگ بزارم و 16 گیگ جمعا بشه و کدوم یک از مدلهای رم بهتره و تایمینگ کمتری داره تا اگه یه روز OVERCLOCK بشه بهتر جواب بده ؟
HDD و GPU رو چیزی نمی دونم لطفا شما راهنمایم کنید .
در مورد پاورهم من این مدل ها با این وات ها رو میدونید چه طوری به دست آوردم رفتم توی سایت green و چندتا سایت دیگه یه جدول داد که به ازای min و cpu و .... مقدار وات های مصرفی رو میداد منم زدم دیدم حدود 800 وات شد گفتم بیشتر بشه که بدها که خواستم ارتقاء بدم مشکلی برام از نظر پاور پیش نیاد ببخشید اگه اشتباه شده شما کمکم کنید که روش درست شو یاد بگیرم که چه طوری محاسبه کنم مقدار واتشو و راهنمایی کنید تا یه پاور خوب مورد نیاز بگیریم .
راستی کیسم میخوام اگه هزینم از بوجم نزنه بالا در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم .
بازم ممنون که راهنماییم کردی ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks