اگر گرافیک را برای بازی میخواهید لطفا اول رزولیشن مانیتورتون را بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر گرافیک را برای بازی میخواهید لطفا اول رزولیشن مانیتورتون را بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hosseinbrusli (23-06-13)
|
ببخشید دیر به دیر جواب میدم . چند مدتیه مسافرتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتورم full hd 1920x1080 و 24 اینچه .
البته عجیبه زمانی که x360 وصل میکنم ، رزولوشن میشه 1920x1080 و زمانی که میرم تو ویندوز 8 رزولوشن میشه 1680x1050 که خیلی شبیه همون رزولوشن full hd 1920x1080 هست اما به صورت 16:10
آخرین ویرایش توسط hosseinbrusli در تاریخ 21-06-13 انجام شده است
برای این رزولیشن اگر میخواهید همه بازیها را روان اجرا کنید باید به فکر یک گرافیک جوندار باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رزولیشن fullhd پردازنده اهمیت زیادی نداره
پیشنهادم یک کارت 6870 یا 560ti به بالاست
7770 هم بد نیست ولی در بازیهای سنگین برای اجرای روان مجبور میشید رزولیشن یا تنظیمات را پائین بیاورید
تنظیمات گرافیک شما در win8 درست نیست لطفا رزولیشن مونیتور را تنظیم کنید
hosseinbrusli (23-06-13), life24 (22-06-13), MARINE (22-07-13), STUXNET (23-06-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیعنی چی ؟ هر جوری باهاش ور رفتم نتونستم تنظیمات ویندوز و روی 1920X1080 تنظیم کنم !!! در حال حاضر کارت گرافیم ندرام و از CPU یا بهتره بگم APU های AMD استفاده میکنم . برای همین چون فعلا دنبال بازی نیستم نیازی به خرید کارت گرافیم حس نکردم و دارم از چیپ گرافیکی خود APU استفاده میکنم .تنظیمات گرافیک شما در win8 درست نیست لطفا رزولیشن مونیتور را تنظیم کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks