سلام

1- محدودیتی برای کارت گرافیک وجود ندارد هر گرافیک pci-e که در بازار موجود است روی این سیستم کار خواهد کرد

2- a8-3870k یا a6-3670k ویا 651k

چون از گرافیک کارت مجتمع خود apu استفاده نمیکنید هریک از این پردازنده ها را در بازار پیدا کردید و قیمت مناسبتری داشته تهیه بفرمائید

به نسبت گرافیک کارتی که انتخاب میفرمائید و بودجتون میبایست پاور معرفی بشه

لطفا بودجه خود را بفرمائید تا بهتر بتونیم صحبت کنیم
1- برای کارت گرافیک یه چیز حدود کارت 7570 یا 7770 ( اگه درست گفتهباشم - همونی که قیمتش حدود 500 تا 550 هست ) . البته اگر کارتهای زیر 500 هم قدرت خوبی دارن و میتونن با ترکیب apu فعلی ، بازده ای عالی ای برای اجرای بازیهای روز بدن رو هم لطف کنید راهنمایی کنید .

2- میخوام بدونم به نظرتون اگر به صورت multi APU یا ( DUAL GPU ) استفاده کنم بهتره یا از حالت کراس فایر استفاده کنم ؟ در حالت DUAL GPU از چه مدلهایی میشه استفاده کرد ؟ ایا محدودن این مدلها ؟

3- تا جایی که خودم میدونم مادربورد من از اسلات PCI-E 2 استفاده میکنه ! میتونم از کارت های سری 7000 و کارتهایی با اسلات PCI-3 هم استفاده کنم ؟ اگر آره تفاوت کاراییشون د چه حدی خواهد بود ؟! و از نظر قیمیت و کارایی در حدود 400 تا 550 کدوم اسلات بهتر و قویتر هست ؟

4- برای هماهنگی کامل با a8-3870k شما تو کارت های AMD چه مدلی و با چه فرکانسی و چه میزان رم رو پیشنهاد میکنید ؟

5- پاور رو هم با توجه به همین 4 گزینه بالا لطف کنید راهنماییکنید از چه مدلی و چه مارکی باشه ممنون میشم .