1- برای کارت گرافیک یه چیز حدود کارت 7570 یا 7770 ( اگه درست گفتهباشم - همونی که قیمتش حدود 500 تا 550 هست ) . البته اگر کارتهای زیر 500 هم قدرت خوبی دارن و میتونن با ترکیب apu فعلی ، بازده ای عالی ای برای اجرای بازیهای روز بدن رو هم لطف کنید راهنمایی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- میخوام بدونم به نظرتون اگر به صورت multi APU یا ( DUAL GPU ) استفاده کنم بهتره یا از حالت کراس فایر استفاده کنم ؟ در حالت DUAL GPU از چه مدلهایی میشه استفاده کرد ؟ ایا محدودن این مدلها ؟
3- تا جایی که خودم میدونم مادربورد من از اسلات PCI-E 2 استفاده میکنه ! میتونم از کارت های سری 7000 و کارتهایی با اسلات PCI-3 هم استفاده کنم ؟ اگر آره تفاوت کاراییشون د چه حدی خواهد بود ؟! و از نظر قیمیت و کارایی در حدود 400 تا 550 کدوم اسلات بهتر و قویتر هست ؟
4- برای هماهنگی کامل با a8-3870k شما تو کارت های AMD چه مدلی و با چه فرکانسی و چه میزان رم رو پیشنهاد میکنید ؟
5- پاور رو هم با توجه به همین 4 گزینه بالا لطف کنید راهنماییکنید از چه مدلی و چه مارکی باشه ممنون میشم .

Bookmarks