monitor samsung 23500
vga 5770
ram CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB
cpu intel corei5 7500
main : GIGABYTE - P55-UD3P
با این حساب الان مونده هارد(512) - پاور - کیس - دی وی دی رایتر
دوستان لطفا ً کمک کنید بقیه ی قطعات رو هم جمع کنم !
monitor samsung 23500
vga 5770
ram CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB
cpu intel corei5 7500
main : GIGABYTE - P55-UD3P
با این حساب الان مونده هارد(512) - پاور - کیس - دی وی دی رایتر
دوستان لطفا ً کمک کنید بقیه ی قطعات رو هم جمع کنم !
|
|
هارد یه دونه 500gb سیگیت بنداز (باراکودا)- دی وی دی رایتر هم اگه تونستی یه پلکسور بنداز که قیمت هارد و دی وی دی رایتر با هم میشه حدود 130 تومن البته اگه دی وی دی رایتر ارزون تر خواستی بهت پیشنهاد میکنم که به هیچ وجه از برند hp نگیری که یکی از افتضاح ترین رایتر هاست چون من خودم دارم اینو میگم و اگه از بقیه بپرسی اونا هم همینو میگن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کیس هم کولر مستر بهترین انتخابه و پاور هم اورل کولر مستر یا ارزونتر از کولر مستر میتونی گرین بخری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-11-09), MicroSystem (16-11-09), molana (16-11-09)
نظرت در مورد اینا چیه !؟
پاور NZXT 600W
کیس MAGNUM
دی وی دی هم LITEON 24X
پاور بالا دوستمون اشاره کردند اگر جنس خوب میخوای که شناخته شده باشه و برند جهانی باشه و گارانتی خوب داشته باشه کولر مستر اگر هم فقط قیمت مهمه گرین. کیس هم کولر مستر الایت 431 یا همین مگنوم از گرین
دیویدی رایتر هم لایتون
molana (16-11-09)
پاور چند وات !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر اساس قطعات میگیرید . از این لینک میتونید حساب کنید ولی پیشنهاد من از سری SILENTPRO هست .
از این لینک استفاده کنید ولی به خاطر شاخه 12 حدود 70 تا 100 وات بهش اضافه کنید
http://www.coolermaster.com/support/psu_calculator.php
MicroSystem (16-11-09), molana (16-11-09)
|
|
آقا این راسته که میگن اینتل دیگه بر پایه ی سوکت core i5 دیگه سی پی یویی ارائه نخواهد داد !؟ یعنی بحث ارتقاء منتفیه !؟
کاربر شهرسختافزار
كه گفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه ديوانه است كه سوكت جديد بده بازار بعد بگه ديگه CPU توليد نميكنه.
نه چنین چیزی نیست .
MicroSystem (16-11-09), molana (17-11-09)
من سیستمم را انتخاب کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cpu:Core i5 750
Main:MSI P55-GD65
Ram: CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB 7-7-7 cl7 با ولتاژ کمتر مساوی 1.65
Vga:HD5770
monitor : samsung p23500
Power:585W Green
Case:Green Infinity
HDD :seagate 512 sata2 (باراکودا) با سرعت بالای 7200
DVD RW : LITEON 24X
با تشکر از تمام دوستانی که در این مدت صبورانه بنده را راهنمایی کردند .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks