شما دارید کیفیت رو فدای قیمت می کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مدل رو پیدا کردید می فرمائید این از اون بهتره و ول نمی کنید.
ولی من نگفتم hp بده یا خوبه!
سونی رو من در اولویت اول قرار میدم چون کیفیت و عمر مانتیور و کارایی اون برام مهمه نه قیمت!!!
سامسونگ رو هم همینطور ........
فراسو رو می گم بی کیفیت. چون واقعا بی کیفیته حتی بعضی مدل هاش از بد هم بدتره و دور ریختنی. حالا شما می گی خوبه، خب خوب باشه نظر شما برام قابل احترامه!
ولی من از انتخاب قطعات باکیفیت خارجی تابحال ضرری ندیدم که بخوام اونا رو بذارم کنار و بیام یه همچنین مارکی رو انتخاب کنم و یا به کسی پیشنهاد بدم!!!!!!!
پاور رو اغلب گرین پیشنهاد میدن اونم بخاطر قیمت مناسبش ولی من وقتی می بینم چه بلایی بعضی از این پاورهای گرین به سر کامپیوتر دوستام آوردن و خودم هم تا حالا هیچ مشکلی بدون استثنا با پاورهای معتبر و مشهور خارجی نداشتم چرا باید بیام از گرین استفاده کنم یا به کسی پیشنهاد بدم؟؟!
همه چیز رو که نباید تجربه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما می گی اطلاعاتتون زیاده خب باشه! زیاد باشه ......
ولی چرا فکر می کنید اطلاعات و یا تجربه من کمه؟ چون نظر متفاوتی با شما دارم؟؟؟؟
دوست عزیز اینقدر حساسیت بخرج ندید و حرص نخورید که برای قلبتون ضرر داره.....
هر کسی نظر خاص خودش رو داره و منم مثل همه نظر خاص خودم رو گفتم.
هر کسی هم که اینجا می یاد هدفش کمک کردنه نه ضرر رسوندن پس نیازی به متهم کردن کسی نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks