باسلام
1- amd
ddr3 -2
3- خوبه
پاور 480 w یا 380 w گرین
4- بله
5- بله
6- نظری دارم
سلام دوستان من میخوام یک سیستم بخرم تا 300 تومن شما چه پیشنهادی میدید؟(تمام قطعات از جمله هارد و کیس و دی وی دی رایتر و...)البته یک چندتا سوال هم داشتم که با اجازتون مطرح میکنم:
1-با این بودجه AMD خوبه یا Intel?
2-به نظرتون مین با ساپورت DDRIII بخرم خویه یا DDRII ؟
3-نظرتون راجع به این سیستم چیه؟
main:elitegroup A785GM-M
CPU:AM3 AthlonII X2 240-2.8 GHz
Ram:Kingston 2GB 1333
DVD Rew:samsung 24x
Hard:320GB seagate
case:magnum2
یک پاور خوب هم واسه سیستم بالا پیشنهاد بدید.
4-این مین بالا cpu های آینده ی 45nm رو اجرا میکنه؟
5-این مین که گرافیک آنبرد داره اگه در آینده یک کارت گرافیک روش نصب کنم اون 4200 که آنبرده از مدار خارج میشه و دیگه سیستم ازش استفاده نمیکنه؟
6-اگه مین خوبی با همین قیمت بالا مد نظر دارید که با چیپست 785 و DDRIII با ساپورت سی پی یو خوب سراغ دارید ممنون میشم.
راستی کاربردشم مالتی مدیا و اینترنت و کمی کار با آفیس و برنامه های متداول دانشگاهی.
آخرین ویرایش توسط aaemier در تاریخ 14-11-10 انجام شده است
|
|
باسلام
1- amd
ddr3 -2
3- خوبه
پاور 480 w یا 380 w گرین
4- بله
5- بله
6- نظری دارم
aaemier (14-11-10)
ممنون دوست عزیز پس به نظرتون مین خوبه دیگه دوستان یک درباره ی مین شک دارم اگه انتخاب خوبی هستش ممنون میشم دریغ نکنید.چیپ بهتر از 785G با حدود قیمت 100 تومن سراغ دارین؟البته با گرافیک آنبرد.راستی این مین USB 3.0 رو پشتیبانی نمیکنه نظرتون ارزش هزینه ی بیشتر برای USB 3.0 چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aaemier در تاریخ 14-11-10 انجام شده است علت: افزودن سوال
Curtis (14-11-10)
مین خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaemier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بتونید مادربرد با چیپ 880g گیر بیارین قیمتش در همین حدود هستش ولی معمولا امکانات بهتری داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد usb3 هم بستگی به خودتون داره اگر کارهای انتقال فایلهای سنگین زیاد دارید بهتره مینتون این پورت رو دارا باشه
aaemier (14-11-10)
کاربر شهرسختافزار
مادربردت خوبه رایتر رو هم لایتون بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaemier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردی که usb3 رو پشتیبانی کنه قیمتش بالای 100 هستش
پیشنهاد شما چه برند و چه مدلی هستش با ساپورت DDRIII و USB 3.0 و قیمت حول وهوش 110 تومان.اگه میشه قیمتشم بگید.برای جمع و جور شدن نظرات هارد 320 چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟و البته کیس با قیمت 50 تومن.البته میدنم جاش اینجا نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
ep41t=110
ep 43t=130
اگر گیر آوردی یکی از این دو تا رو بگیر هارد هم wd بگیر با گارانتی سازگار کیس هم گرین 2009 بگیر حدود 45
aaemier (14-11-10)
ممنون دوست عزیز اون بالایی ها مین هستن دیگه؟برندشون چیه؟چیپشون چیه؟یک مین با 880g چی پیشنهاد میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون راجع به مین asrock GXH/USB3.0 چیه؟فقط رمش تا 16 هست.که الایته تا 32 بود.
کاربر شهرسختافزار
برند گیگابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaemier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من asrock کار نکردم
aaemier (14-11-10)
مین ازراک مین خوبیه ولی قیمتی حدود 130 تومن داره که از بودجه ای که فرموده بودید بیشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaemier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ساپورت رم هم الایت چرند نوشته و زیر توضیحات با رنگ قرمز نوشته
(Due to the DRAM maximum size is 4GB at present, the memory maximum size we have tested is 16GB)
همه این مادربردها ماکزیمم تا 16 مگ رم رو ساپورت میکنند
aaemier (15-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks