باسلام
1- amd
ddr3 -2
3- خوبه
پاور 480 w یا 380 w گرین
4- بله
5- بله
6- نظری دارم
باسلام
1- amd
ddr3 -2
3- خوبه
پاور 480 w یا 380 w گرین
4- بله
5- بله
6- نظری دارم
aaemier (14-11-10)
|
|
ممنون دوست عزیز پس به نظرتون مین خوبه دیگه دوستان یک درباره ی مین شک دارم اگه انتخاب خوبی هستش ممنون میشم دریغ نکنید.چیپ بهتر از 785G با حدود قیمت 100 تومن سراغ دارین؟البته با گرافیک آنبرد.راستی این مین USB 3.0 رو پشتیبانی نمیکنه نظرتون ارزش هزینه ی بیشتر برای USB 3.0 چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aaemier در تاریخ 14-11-10 انجام شده است علت: افزودن سوال
Curtis (14-11-10)
مین خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaemier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بتونید مادربرد با چیپ 880g گیر بیارین قیمتش در همین حدود هستش ولی معمولا امکانات بهتری داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد usb3 هم بستگی به خودتون داره اگر کارهای انتقال فایلهای سنگین زیاد دارید بهتره مینتون این پورت رو دارا باشه
aaemier (14-11-10)
پیشنهاد شما چه برند و چه مدلی هستش با ساپورت DDRIII و USB 3.0 و قیمت حول وهوش 110 تومان.اگه میشه قیمتشم بگید.برای جمع و جور شدن نظرات هارد 320 چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟و البته کیس با قیمت 50 تومن.البته میدنم جاش اینجا نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aaemier در تاریخ 14-11-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مادربردت خوبه رایتر رو هم لایتون بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaemier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردی که usb3 رو پشتیبانی کنه قیمتش بالای 100 هستش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks