سلام دوستان عزیز!
از راهنمایی های بسیار خوب nima_hl و Computex کمال تشکر رو دارم و این باعث میشه که با اطمینان دو چندان برم و خرید کنم!!
در مورد انتخاب LG775 در مقابل AM3 من گفتم در هر صورت اینتل رو می پسندم و اگر زمانی خواستم ارتقاء بدم ترجیح میدم باز اینتل باشه با سوکت جدید!! این از این!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد DirectX 11 اینا من فکر نمی کنم من خیلی گرافیک بالای انتخاب کرده باشم که بعدا بخوام پشیمون بشم! در مورد 4650 من تا زمانی که یکی از دوستان دیگه اشاره بهش کرد فکر میکردم 4670 هست!! نه مطمئن باشید این کار رو نخواهم کرد!!
در مورد هارد من یک 320 ساتا سامسونگ و یک 750 سامسونگ دارم و به علت پر شدن جفتشون میخوام یک 1 ترا سیگیت بگیرم! ولی چون در انتخابم تقریبا مطمئن بودم دیگه مشورت نخواستم! البته فکر می کنم سامسونگ هم بد نباشه!!
در مورد مادربرد هم خیلی ممنون چون واقعا فرقشون رو نمی دونستم!! احتمالا پس قیمت با T بالاتر باید باشه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ddr3 هنوز خودم هم نمیدونم چرا انتخاب کردم ولی گفتم شاید تاثیر خوبی روی سیستم بزاره که البته میزاره ولی شاید به قول شما خیلی ملموس نباشه!!
ولی بدون تعارف از راهنمایی هاتون خیلی خیلی استفاده کردم و میشه گفت بعد از دو سال دوری از قطعات ( به علت سربازی!!) خیلی خوب با انها آشنا شدم!!
میگم یک سوال فرعی که ربطی به اینجا نداره ولی اگر میشه راهنمایی کنید!
سیستم الان من اینه!( نخندیداا!!)
cpu: intel 2.4 full
Vga: mx 4000
MB: Iwill p4se
RAM: 1*512 +2*256 - ddr1
این سیستم رو به من گفتن 35 میارزه!! ابته من از فروشش منصرف شدم و میخوام هدیه بدم به یه نفر کوچولو!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی واقعا ارزشش اینقدره!؟!

Bookmarks