سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از راهنمائی هاتون!
ولی اول اینکه من در تجربه های قبلی همیشه سیستم متناسب با کارم می گرفتم ولی بعد از چند وقت نیازمند سیستم قوی تر میشدم !! برای همین تصمیم گرفتم با گرفتن یک cpu خوب برای چند وقت راحت باشم! البته علت دیگر هم کانورت بعضی از فیلم های شخصیم هست که الان در تبدیلش دچار مشکل شدم!
در مورد فیلم های hd هم من اصلا اون فیلم هایی که شما میگید مد نظرم نیست بلکه یک سری بازی تنیس فول hd دانلود کردم که نمی تونم ببینم!! و با کمک دوستانی مثل شمامتوجه شدم گرافیک معمولی هم جوابمو میده ولی گرفتن یک گرافیک خوب به این دلیله که تا یکی دوسال اینده بتونم بازی ها رو در حد معمولی بازی کنم و دغدغه ارتقاء نداشته باشم!! اون یک گیگ رم و هم چون شما اینجور گفتید با یکم جستجو متوجه شدم منظور اون دوستم که به من این حرف رو زده بوده رم کامپیوتر بوده نه رم گرافیک! ولی واقعا بازی های الان یا مثلا یک سال آینده نیازمند 1 گیگ رم گرفیک نخواهد بود!؟
در مورد مادربرد من در همین فوروم خوندم که ddr3 رو ساپورت نمی کنه ولی کجا یادم نیست!! البته همونطور که گفتید با مراجعه به وبسایت های خارجی مطمئن شدم که ساپورت می کنه!!
حالا با این حساب من در خرید قطعات زیر مطمئن شدم تقریبا!
CPU:Intel Q9400 200.000
MB: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR 120.000
*Ram :2*2 ddr3 1333 60.000
Vga:GIGABYTE HD 4650-1GB 90.000
Case: green magnum+ 30.000
Power: green 485A 50.000
All: 550
* مارک رم هم فکر نمی کنم خیلی مهم باشه ولی اگر میشه یکی دو تا مارک خوب معرفی کنید تو این رنج قیمتی که گفتم! به نظرم سیستم خوبی باید باشه!! اینطور نیست!! راستی کسی نگفت این سیستم روی کیس قبلی من جواب میده یا نه ! قبلا در مورد کیس توضیح داده بودم!
##'گرافیک شاید SAPPHIRE HD 4670 512 MB GDDR4 ّبگیرم اگر مطمئن بشم که 1 گیگ نیاز نیست! فکر کنم این 100 تومن باشه! درسته؟! اگر میشه گرافیک های 1 گیگی4670 حدود 100 تومن با رم ddr3 به بالا معرفی کنید!!! ( چی شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
راستی قیمت هایی که زدم درست بود یا نه!!

Bookmarks