ARA-RF (24-09-09), Galaxy (24-09-09), Mehdi_Full (24-09-09), PUMAOC (25-09-09)
کاربر شهرسختافزار
ببینید در کل انتخاب یک چهار هسته ای آینده نگرانه تر هست. امروزه اکثر برنامه ها و بازی ها دارن به سمت کار با پردازنده های چند هسته ای میرن. و البته هنوز هستن برنامه هایی که برای پردازنده های چند هسته ای بهینه نشده اند. در این صورت وجود یک چهار هسته ای و دوهسته ای تفاوتی که نمیکنه هیچ تازه به دلیل فرکانس کاری بالاتر پردازنده های دوهسته ممکنه یک دو هسته ای سریع تر عمل کنه. اما اگر برنامه برای کار با چند هسته ای ها بهینه شده باشه ، مسلما تفاوت میان یک چهار هسته ای و یک دو هسته ای بسیار محسوس خواهد بود. بنابراین انتخاب یک چهار هسته ای آینده نگرانه تر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های Core i5 و Core i7 چهار هسته ای هستند که Core i7 ها به دلیل وجود تکنولوژی های بالاتر ( مانند رمهای Triple Channel یا سه کاناله به جای دو کاناله و قابلیتهایی همچون Turbo و Multi threading و QPI ) نسبت به Core i5 ها گرانتر هستند. البته این نکته رو هم بگم که پردازنده های Core i5 هنوز وارد بازار نشده اند اما قیمت آنها به زیادی Core i7 نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با مین برد هم هرچی هزینه بیشتری کنید امکانات جانبی بیشتری به دست خواهید آورد. مثل سیستم های برق رسانی چند فاز برای پردازنده و وجود خنک کننده ها روی آن برای Overclocking حرفه ای ، امکاناتی همچون قابلیت نصب چند کارت گرافیک برای گیمرها و در اختیار گذاشتن پورت های بیشتر و... در قیمت مادربورد تاثیر خواهند داشت. اما در کل تفاوت زیادی بین دو چیپ یکسان ( مثلا بین یک مادربورد P45 با قیمت 120000 تومان ویک P45 حرفه ای باقیمت 240000 تومان ) از لحاظ کارایی برای کارهای معمولی و عادی وجود ندارد. تنها چیزی که به شما توصیه میکنم برای اون هزینه کنید ، کیفیت بورد و قطعات به کار رفته در آن مانند خازنهای جامد و... هست که در طول عمر مادربورد تاثیر دارد. که البته خوشبختانه اکثر مادربوردهای میان قیمت امروزی از کمپانی های مشهور دارای این قابلیتها هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید در کل دیدن فیلمهای HD چیز خاصی نیست که بخوایید برای اون هزینه زیادی کنید. امروزه حتی مادربورد های جدیدی که دارای یک گرافیک آنبرد هستند هم میتونند به راحتی این فیلم های رو پخش کنند و حتی برخی هم دارای یک پورت HDMI مختص همین کار برای اتصال به مانیتور یا تلوزیون های بزرگ Full HD می باشند! اما به عنوان یک پیشنهاد هم برای بازی و هم برای فیلم به شما Radeon HD 4670 رو پیشنهاد میدم که علاوه بر اینکه از پس بازی های روز بازار در حد معمولی بر میاد دارای قابلیتهایی برای پخش فیلمهای Full HD هم می باشد. این رو هم اضافه کنید که این کارت الان از نظر قیمت و کارایی بسیار خوب و از مدلهای پر فروش میباشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب Case که سلیقه ای هست. اما به عنوان یک انتخاب خوب و خوش قیمت میتونید مدل Magnum + از Green رو مد نظر داشته باشید. برای پاور هم باید بگید چه کارت گرافیکی رو انتخاب میکنید تا شما رو راهنمایی کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو باید از دوستان تهرونی فروم بپرسید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس در این صورت Core i7 رو فراموش کنید! و همچنین رمهای DDR3 برای سری Core 2 . البته از این نظر هم سیستم های AMD حرفهای زیادی برای گفتن دارن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید همین حدودا باشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه می خواهید چیپش قدیمی نباشه سراغ P35 نرید! به P45 فکر کنید. و البته اگر خیلی به جدید بودن هم اصرار دارید می تونید صبر کنید تا چیپ P55 برای Core i5 بیاد و اون موقع اقدام به خرید سیستم کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله رمهای DDR2 در آخر راه خودشون هستند! اما همانطور که گفتم اگر قصد خرید Core 2 دارید ، رم DDR2 و DDR3 تفاوت زیادی در اکثر برنامه های موجود نمیکنه! اما خوب اگر به روز بودن و قابلیت ارتقا مد نظرتون هست می تونید همون DDR3 بردارید اما به این نکته هم توجه کنید که در این صورت هم باید برای رم و هم مادربورد پول بیشتری بپرازید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نوشته بودید کارت 9800GT قیمت 130 بهتون دادن !!! فکر نمیکنم درست باشه. به هر حال بهتون بگم که در تماشای فیلم HD 1080p تفاوتی بین دو کارت 4670 با قیمت حدود 95 تومان با کارت 4850 با قیمت حدود 170 تومن نیست. اما در بازی تاثیر داره. اگر Game براتون اونقدر مهمه که بخواهید حدود 70 تومن بیشتر براش بپردازید میارزه اما در غیر اینصورت نه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد دارید کارت 4670 یا بالاتر بردارید خیر این پاور خوب نیست! همانطور که بالاتر هم گفتم اول باید کارت گرافیک رو مشخص کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور گرین 480 از رده خارجه ! به جاش 485 اومده با حدود قیمت 45 تا 48 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من همون گرین هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوتهای این دو پردازنده به نقل از اینتل ( رو هر کدام کلیک کنید ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. Core 2 Quad Q9400
2. Core 2 Quad Q9550
اینا هم نظرات شخصی بنده بود و امیدوارم که تونسته باشم تا حدودی به شما کمک کنم و جواب سوالاتتون رو بدم. به هر حال سوالی بود در خدمتیم.
ARA-RF (24-09-09), Galaxy (24-09-09), Mehdi_Full (24-09-09), PUMAOC (25-09-09)
سلام
واقعا جای تشکر داره از پاسخهای عالی Computexبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونید چقدر از سوالهای من رو جواب دادین و فکر کنم سوال های دیگران رو!!
البته با این کمکتون چند تا سوال دیگه در ذهن من ایجاد کردید؟!!
لطفا کسی از دوستان جواب این سوالهای من رو بده تا تکلیف کارت گرافیک و پاور من هم روشن بشه و برم دنبال رم و مین برد که البته با توضیحات اون دوست عزیزمون به جنس مورد نظرم خیلی نزدیک شدم!!بعد دو تا سوال فقط به اولی نخندید:
1. مانیتور من "lg studioworks 775c 17 و من اصلا قصد عوض کردنش رو ندارم به علت های خاص!! این رو به این خاطر گفتم که من هرچی نگاه میکنم پورت مانیتور من به این کارتهای جدید نمیخوره!! درسته!؟
2. من یک خروجی tv هم میخوام داشته باشه از همین معمولی ها اسمش رو نمیدونم! همین ها که زرد هست!!
1چون بیش از این دیگه می خوام صبر کنم ترجیح میدم از خیر i5 بگذرم البته من اونقدر ها هم سیستم تاپ نمی خوام!!پس یک مین با چیپست p45 برام مناسبه ، ولی با اینکه توضیحاتتون رو در مورد ddr3 خوندم ولی باز ترجیح میدم از رمهای ddr3 و مین برد های که اونرور ساپورت می کنند استفاده کنم با وجود قیمت بالاتر!!
پس کم کم تکلیفم خدارو شکر داره مشخص میشه!
پس دوستان لطف کنند علاوه بر راهنمایی در مورد سوالهایی قبلیم ( مخصوصا دو سوال بالا) مین با چیپستp45 در حدود قیمت 100 تومن و 2*2 گیگ رم با باس 1333 به من معرفی کنند !
راستی دوستان پس از جواب دادن به سوالات بالای من در مورد کارت گرافیک، مدلهای بین4850 و 4670 معرفی کنید البته 1 گیگ باشه رمش هم از نوع ddr3 یا بالاتر ( اگر درست بگم!!) با اون مشخصاتی که در بالا گفتم!!
آخرین ویرایش توسط ARA-RF در تاریخ 25-09-09 انجام شده است
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
|
|
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور 380 برا 4670 و چار هسته ای ممکنه با دعا و صدقه کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توصیه من حتما 480 یا اگه نشد 430 از گرین با قیمت 40000 . در ضمن نکنه سراغ برند های متفرقه بری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وای وای وای
4850 قیمتش چنده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 180000 خب می تونی بری 4870 512 بخریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون 4670 رو بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد cpu آره راست کاره خودته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همین 9400 رو بخر فقط 6 مگابایت کش کمتر و فرکانسشم 2.66 است اما بازم سریع هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم بپرس جانمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ARA-RF (25-09-09)
HWBOT SSA Member
آره همینddr3 رو انخاب کن که بهتر است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون مین و رمایی که گفتم بدک نیست فقط بگردید دنبال رمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
سیستم من تا اینجای کار شده این پائینی:
CPU:Intel Q9550 (or Q9400!!!) l
Ram: 2*2 ddr3 1333 (برندش رو شما بگید لطفا!!- )
Power: Green 485
Case: Green Magnum ( البته اگر باشه قم وگرنه حیلی برام فرق نمی کنه!! راستی این لینک رو نگاه کنید کیس من تقریبا تو مایه های دو کیس پائینیه! میشه این سیستم رو روی همین کی قدیمیه خودم بست فقط با عوض کردن پاور!!)
حالا میمونه فقط دو قطعه یکی مین و یکی گرافیک!!
گرافیک هم تقریبا به گزینه مورد نظرم رسیدم وی خوب دوستان خواهش می کنم به دو سوال زیر پاسخ بدید!!
.......بعد دو تا سوال فقط به اولی نخندید:
1. مانیتور من "lg studioworks 775c 17 و من اصلا قصد عوض کردنش رو ندارم به علت های خاص!! این رو به این خاطر گفتم که من هرچی نگاه میکنم پورت مانیتور من به این کارتهای جدید نمیخوره!! درسته!؟
2. من یک خروجی tv هم میخوام داشته باشه از همین معمولی ها اسمش رو نمیدونم! همین ها که زرد هست!!
راستی دوستان یک نگاه به این لینک بندازید!! در قسمت دسکتاپهاش همش core i5 معرفی کرده مگه شما گفتید که هنوز نیامده!!
فقط و فقط ===> راجر فدرر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینها معمولا تبدیل داره که رو خود پک هست
وقتی میخواهید خرید کنید دقت کنید که داخل جعبه گرافیک موجود باشه
یه همچین شکلی داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یکی کابل هم یک سرش تقریبا شکل کیبرد ps2 هستش و سر دیگش همون فیش زردی که دنبالش میگردید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینها توی پک نبود قیمت زیادی نداره یه گشت تو بازار بزنید پیدا میکنید
موفق باشید
ARA-RF (25-09-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم برای سوال شماره یک هم تبدیل وجود داره چون من درست متوجه نشدم!!
راستی از راهنمایی تون خیلی ممنووونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
سلام
خوب با کمک این دوست عزیز مشکل من حل شد!
حالا بین این سه گزینه برای گرافیک من رو راهنمایی کنید!
4850/4670/9800 یکی رو به من معرفی کنید!
یعنی میخوام بدونم مثلا قدرت 4850 خیلی از 9800 بیشتره یا نه!!
یا مثلا قدرت 9800 از 4670 بیشتره یا نه!
تفاوت های اینها چقدره!!
راستی اگر خواشتید مدلی معرفی کنید حتما یک پورت برای مانیتور و یک پورت برای tv ( جداگانه!) داشته باشه! چون من از هر دو به طور همزمان استفاده می کنم!!
ان شاء ا... با راهنمایی های خوب و دقیق دوستان گرافیک هم انتخاب بشه برم سراغ آخریش یعنی مین!!
فقط و فقط ===> راجر فدرر
|
|
کاربر شهرسختافزار
9800 که خوب از 4670 بالا تر اما اینم در نظر بگیرید که اگر سراغ 4850 یا 9800 برید پاور بالاتر همراه یک خروجی 6 پین لازم دارید در ضمن در اکثر آنها خروجی تلوزیون پورت HDMI نه پورت های قدیمی که اونوقت برای اون هم نیاز به تبدیل دارد البته اگر باشه همچین تبدیلی.
پیشنهاد من his HD 4670 islince 4 که 2 تا پورت DVI داره که با یه تبدیل که داخل خود جعبه کارت هست به راحتی به مانتور CRT شما وصل میشه فن نداره پس صدا نداره موقع کار و در ضمن یک خروجی TV معمولی هم داره که ظاهرا شدیدا مورد نیاز شماست در ضمن شما که قصد عوض کردن مانیتور ندارین زیاد هم لازم نیست پس خرج کارت کنین کارتی که من گفتم باید حدود 105 تومان باشه.
سلام و ممنوون از راهنمائیتون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فکر کنم برای 9800 و 4850 'گین 485 کافی باشه!این طور نیست!؟
راستی من مبدل dvi to composite و dvi to component و همینطور HDMI to component و HDMI to composite رو دیدم ! آیا تو ایران هم پیدا میشه! مثلا در شهرستانها!! و آیا قیمتش مناسب هست!!
فقط و فقط ===> راجر فدرر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks