سلام
دوست گرامی من نظرم رو cpu=intel cori3-2100 هستش و قیمتشم تقریبی 160000 مادربردم gigabyte H61M-52V-B3 و اینم قیمتش 160000 آیا خوبه و مادر بردش usb 3 هستش و گرافیکش آنبرد؟
راستی یکجا خوندم پردازنده های اینتل با مادربردهای ایسوز بهتر جواب میدن آیا حقیقت داره اگر داره یه مادر برد با همین سی پی یو از نوع ایسوز معرفی کنید؟در مورد هارد و گرافیکم نظرتونو بدونم خوشحال میشم که چه برندی بهتره اگر در مورد رم هم مدلی بهتر از من میدونین بگید؟
اگه گرافیک تو خود مادر برد نباشه از گرافیک هم مارک خود مادر برد استفاده کنم بهتره یا نه مثلا مادر برد گیگا هستش گرافیکشم گیگا بگیرم(بدلیل سازگاری)؟(طبق گفته شما و احترامی که برای شما قائلم با قیمتم کاری نداریم )سپاس
سلام

مشکل دقیقا همینجاست که شما الان روی نت یک سری قطعه انتخاب میکنید و بودجه تنظیم میکنید ولی اونها را نمی توانید تهیه کنید

برای مثال قیمت i3 2100 هفته گذشته در بازار حدود 235 هزار تومان بود ولی دیروز بنده مجبور شدم این پردازنده را به قیمت 260 هزار تومان خریداری کنم ( 160 قیمت چند ماه پیش این پردازنده بوده است )

مادربرد انتخابیتون بد نیست usb3 نداره و از گرافیک درون cpu میتونه استفاده کنه ( این سری مادربردها خودشون گرافیک ندارند )

تو این رده مادربرد اگر به دنبال usb3 و sata3 هستید asrock h61 m/u3s3 با قیمت حدود 140 تومان گزینه مناسبتری است

بحث برندینگ تنها در محصولات های اند میتونه مطرح بشه که امکانات خاص داشته باشه در حدود بودجه شما تنها باعث هدر رفتن پول و در نتیجه خرید سیستم ضعیف تر میشه

در حال حاضر تمام گرافیکها بدون توجه به برند و مدل بر روی تمام پلتفرمها به راحتی کار میکنند

این صحبتهای فلان گرافیک روی فلان مادربرد و ........ یا جنبه بازار گرمی داره یا اینکه شخص مطرح کننده سالهاست در مورد تکنولوژی روز بی خبر است