توی corei3 ها به نظرم Core™ i3-6100 انتخاب بسیار خوبی است
2-با 300 تومن شاید بتونی کار کرده geforce 750 بگیری
3-برای پردازنده اول گفتم 8 گیگ ddr4 باس 2133 بگیر . کینگستون
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان میخوام چند قطعرو به شکل نو یا دسته دوم تهیه کنم به راهنمایی نیاز دارم :
1.cpu core i3 با قابلیت Hyper-Threading کدوم مدل هست و حدودا قیمت نو و دسته دوم چقدر میشه؟
2. کارت گرافیک نو یا دسته دوم در رنج قیمت 250 تا 300 هزار تومن چه مدل هایی هست؟ ترجیحا از انویدیا
3.یک عدد رم 4 گیگ باس 13333 یا 1600 .نو یا دست دوم،البته خرید دست دوم رم ارزش داره بنظر دوستان؟
|
|
توی corei3 ها به نظرم Core™ i3-6100 انتخاب بسیار خوبی است
2-با 300 تومن شاید بتونی کار کرده geforce 750 بگیری
3-برای پردازنده اول گفتم 8 گیگ ddr4 باس 2133 بگیر . کینگستون
amin704 (17-01-17)
کاربر شهرسختافزار
1.قیمتش چقدره؟. لینکی داری که تمام مدل های core i3 برای سوکت 1155 نشون بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.کارده ارزش خرید داره؟ با یه مقدار بیشتر چه گرافیکی رو میتونم نو بخرم؟
3.یه رم چهار دارم واسه همین دنبال یه چهار دیگم. باس رم خودم 1333 ست، مادر برد P8H61 و این سی پیو باس 2133 رو ساپورت میکنه؟
تعدادشون زیاده پردازنده های ocrei3 سوکت 1155
این هم 435 هست
2-بستگی به کارت داره . اگر مشکلی نداشته باشه ارزش خرید داره
3-مادربردتون مهمه . 2133 باید مادربرد رو بگی
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.کمتر از این مبلغ سی پیو با قابلیت HT هست؟
2.قسمت دوم رو نگفتین. گرفیک نو تو این رنج چی هست؟ مثلا gtx 550 یا 650 چقدر هست قیمتشون
3.مادربورد رو گفتم.P8H61
همون سی پیو 6100 روی این مادر بورد اوکی هست؟
ممنون
این پایین ترین پردازنده corei3 هست و البته این پردازنده به مادربرد سوکت 1155 شما نمیخوره
مادربرد را همین الان گفتی
شما باید corei3 سوکت 1155 بگیری
Intel Core i3-2130 »» 260/000
----------
اونگرافیک هایی هم گفتی سالهاست که دیگه نو ندارند .
amin704 (18-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
i3 نگیر i5 بگیر داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
i5-3470
اینم پیشنهاد منه البته مدل های بالاتری هم هستند اما اینم قدرتش باید خوب باشه
amin704 (18-01-17)
کاربر شهرسختافزار
بالا ترین مدل i3 برای 1155 چی هست؟ همینه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک هایی که الان تولید میشن پایین ترین مدلشون کدوم هست و چه قیمتی داره؟
این مدل ها که گفتی تولید نمیشن نوشون توی بازار پیدا میشه؟
مون در کل
این سی پیو قیمتش چنده؟ سرچ زدم قیمتا متفاوت بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ab_mud73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر بورد من تا چه باسی رو ساپورت میکنه؟ اگر هر کدوم از سی پیو هایی که معرفی کردین و یه کارت gtx 550 یا 650یا 750 رو بگیرم با مادر بورد و باس رم به مشکل نمیخورم؟
آخرین ویرایش توسط amin704 در تاریخ 18-01-17 انجام شده است
COREI3 همین رنج هست میتونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin704 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو بگیری
Intel Core i5-2400
340
amin704 (19-01-17)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنظورتون اگه رنج قیمته میخام کامل بدونم حداقل و حداکثر قیمت سی پیو های خوب i3 و i5 چقدر هست تا ببینم چیکار کنم.3220 i3چطور؟
در کل بنظر شما خرید سی پیو 1155 تا چه مدت جوابگو هست و کی نیاز به ارتقا پیدا میکنم.کاربرد هم تا حدودی گیم و نرم افزارایی مثل 3d max فرض کنیم
گرافیکم اگه ممکنه راهنمایی کن
ممنون در کل
آخرین ویرایش توسط amin704 در تاریخ 19-01-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks