اتفاقا این برد اسوس یکی از بهترین بردهای ورک استیشن هست . جوابشو به خوبی پس داده است . HP هم خودش از oem ها مثل پگاترون خرید میکنه .خودشو تولید کننده برد نیست .
اگر قراره قطعات HP تهیه بشه . خوب همون سرور آماده تهیه کنید . در مورد اینکه که گفتید . ممکنه OEM باشند به جای ارجینال . درسایت HP روشهای رجیستر و تشخیص قطعات ارجینال وجود دارد . بر عکس تصور شما این شرکت های شناخته شده به دلیل حساسیت شدید مشتریان دولتی هیچ وقت نمیان قطعات OEM به جای ارجینال روی سرورها پیاده کنند .
مگر اینکه خود مشتری به دلیل محدودیت بودجه این درخواست را بدهد .
همونطور که عرض کردم سرور های آماده HP عملا داخلش مشخص نیست که چه قطعه ای از لحاظ کیفیت و اصل بودن گذاشتن و در ضمن 1.5 برابر قیمتشون چون قیمت تک تک اعضا مشخص نیست گرونتره از زمانی که شما جداگانه خرید کنید ! سرور های آماده در ایران 99 درصدشون باز شدن و کاستومایز شدن !
نکته دیگه بنده 8 سالی میشه با سرور ها فعالیت دارم (خارج از ایران) .. بیشترین سرور هایی که گرفتم سرور هایی بودن که مادربورد Asus داشتن (حالا نه اختصاصی WS) از همین مادربورد های معمولی با پردازنده های Xeon 1..
کلا من یک ایسوس ندیدم که مشکل kvm و پلاگین های ریموتی سرور رو نداشته باشه ! در حالی که مین های دیگه عالی بودن !