داداش گلم برادر عزیز میای این جا مشاوره میگیرید یا بیست سوالی میپرسی شما آدرس سرورای 10 سال پیش رو میدی همونایی که به قول خودت میکنن تو پاچه ملت این جا مشاوره قطعات روز میگیری پس شما اگه که خودت اوستایی دیگه چرا تایپیک میزنی من قصدم دفاع از کسی نیست فقط میگم اون سایتایی که با یه سرچ تو گوگل بالا میاد قطعات دسته دو و قدیمی و چیزی که به نفعشون رو دوبله سوبله میکنن تو پاچه ملت ولی اینجا آقا امید خیریه وار داره قطعه روز تکنولوژی روز بهت معرفی میکنه .این هم بدون شما hp عرضه تولید آفتابه هم نداره کروشیال تو کار رمه مثل کینگستون و جی اسکیل که البته تراشه همشون رو سامسونگ میزنه ولی اون چیزی که سامسونگ میده کروشیال .اچ پی باید خوابشو ببینه
دوست عزیز من فکر میکنم اگر شما یکبار دیگه دقیق تر متن منو بخونید متوجه میشید صحبتی که کردید اشتباه بوده و جایگاهی نداشته ! من اینجا هم نتیجه تحقیقاتم در مورد فروشنده های ایرانی رو گفتم و دنباله اون سوالم رو ! من کاری به این انجمن ندارم و اآقا امید یا هرکس دیگه توی این انجمن که چه چیزی رو بفروش میرسونن ... من دارم کلی صحبت میکنم ... بله بنده خودم در این زمینه وارد هستم ولی همیشه گفتن مشورت جایگاه خودشو داره . شما دقیقا داری حرف منو به خودم میزنی با این تفاوت که اصلا یک چیزو کلا اشتباه برداشت کردی ... منم دارم میگم .. سایت هایی که سرچ میشن و الان هستن دارن کلاه سر مردم میزارن (البته نه همشون شاید !) هم از لحاظ قطعات هم از لحاظ قیمت ...من کاری اصلا به دوستان انجمن شهر سخت افزار ندارم ! دوست من شما اگر متن هارو دقیق تر مطالعه کنید شاید از زیر چکمه های ظالم روزگار هم در اومدید !