نتونستم پیداشون کنم تو فروم :( یکم پیچیدست قیافه فروم :د
نتونستم پیداشون کنم تو فروم :( یکم پیچیدست قیافه فروم :د
|
چیزایی که میخواستمو نداشتن هیچکدوم :( جایی دیگه میشناسین؟
سلام دوست گرامی؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamhagh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی احتیاج دارین؟ اسم و مدل دقیق سخت افزار درخواستیتون رو بفرمایید...
رفتم پاساژ تک هیچی نداشتن ! همه میگفتن "هارد" SSD نداریم لول نمیدونستن SSD چی فکر کنم، دو سه جا داشتن فقط Adata یا سیلیکن یا ترنسکت ! افتضاح بود، جایی نمیشناسین؟ اینجوری نمیشه !
یک ساعت نوشتم بد اشتباهی همش پاک شد ، :(
من میرم پاساژ تابان فردا (شاید) اونجا من خیلی خوشم میاد !
این چیزیی که میخوام:
SSD:
Samsung
Crucial
intel
sandisk Extreme II
PSU:
Crosair - Seasonic HX AX 600w+ به بالا
Motherboard:
asus P8z77-V \ V pro \ V deluxe
Asrock Extreme z77
case:
Crosair - cooler master
Heatsink:
Cooler master Evo 212
بد ۲تا سوال دیگه دارم:
چجوری میشه قطعه دست دوممو بفروشم؟
و اینکه میشه به گرین اعتماد کرد؟ مثلا مدل OC 750 80 plus gold
*MoJtAbA* (14-03-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای فروش؟ خوبه ! کسی خواست چجوری بفرستم و قیمت چجوری مهاسبه میشه؟ :!
خوبه :د هم نگرانیم از بین رفت هم یک ۱۰۰ هزار تومنی صرف جویی میکنم :) بسوزه محافظ داره دیگه؟ توی یک جا دیدم گرین دارم بهم گفتن بدو عوض کن، البته نمیدونستن خوب چی مارکش
کیسهای گرین چی؟ من دراگون پرو ۲ دارم جنسش خوب نیست اصلا طراحیش بعضی جاها مسخرست، نگهدارنده هاش و.. با یک تکون کوچیک میشکنه ! داشتم به x9 فکر میکردم :و
بله تو قسمت بازارچه قطعات رو بگذارید برای فروش به همراه عکس و نام کاربری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamhagh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله گرین پروتکشن های لازم رو داره مثل ovp-ocp
x9 کیس خوبیه .
*MoJtAbA* (14-03-14)
خوب پس فقط میمونه ببینم اون قطعی هارو دارن یا نه ! مرسی !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks