با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من میخوام یک سیستم مخصوص گیم برای دوستم جمع کنم تاکید میکنم فقط گیم برای خودم خوبه اما میخوام بهترین پیشنهاد رو به رفیقم بکنم به کمک شماها احتیاج دارم
کارت گرافیک که منتظره سریه 800 انویدا رو مد نظر قرار دارم که مطمئنم شماها هم موافقید
اما ماردبرد رو دقیقا نمیدونم انقدر مادربرد زیاد داریم که آدم گیج میشه اما مادربردی رو میخواد (میخوام) که فقط مخصوص گیم باشه نمیخوام چیزهای اظافه که رطی به گیم نداره داشته باشه که بابت قیمت مادربرد الکی بره بالا پیشنهاد شما چیه؟
خودم مادربرد MAXIMUS VII HERO NEW و GA-Z97X-Gaming 5 مد نظر دارم ممکنه پیشنهاد شما متفاوت باشه اما نظر شماها خیلی برام مهمه

و اما cpu اینجا یه پردازنده ای میخوام که قیمت حول و حوش 1 تومن داشته باشه خودم بیشتر 4770k 3.5 رو مد نظر دارم همینطور 4790k 4.0 هم بهش اظافه کنین نظرتون چیه صبر کنه تا سنل جدید پردازنده ها بیاد؟ چون ممکنه از نظر قیمت به شدت سنگین باشه

و اما مانیتور که خودم هم میخوام و به بین دو راهی گیر کردم ips یا tn ؟ چون برای گیم میخوام برخی ها میگن tn رو بردار چون زمان پاسخگوییش عالیه اما ips زمان پاسخ گویی بیشتری داره و همینطور گرونتره اما جدیده و کیفیت رنگی و زاویه دید بهتری داره اما نمیدونم کدومش رو بردارم برخی ها میگن ips خوب نیست و برخی ها هم میگن در بازی خیلی تفاوت ایجاد نمیشه به طور کلی نظر شماها جواب مطمئن رو به من میرسونه

دوستان میمونه بنده کیس که نمیدونم چی بردارم میخوام قیمت مناسب و از همه مهمتر خنک کننده ی عالی ای داشته باشه برای خودم خیلی جالب نیست تو این قسمت هم کمک کنین

مرسی