درود.
سقف بودجه؟
سلام و عرض ادب ،
دوستان من جهت شبکه ی یک شرکت تجاری قراره سیستمی جمع کنم که کار یک سرور را انجام بده ... همینطور شبانه روز روشن بمونه بابت این موضوع با توجه به شرایط بازار از اساتید ارجمند تقاضای راهنمایی دارم :
نکاتی که دوستان در راهنمایی رعایت کنند :
1- سیستم خنک کننده
2- رم بالا
3- مادربرد حتماً از برند ایسوس (جوندار ترجیحاً با گرافیک آنبرد )
و ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
nima_hl (24-10-12)
سقف كه الان بازار لعنتي تعيين مي كنه نه من !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي شما بين يك و هفتصد هشتصد در نظر بگير بيشتر هم شد اشكالي نداره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
1.800 که حد اکثر بتونید یک سیستم معمولی بگیرید، برای سرور باید خیلی از این بیشتر هزینه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_ab (25-10-12), nima_hl (25-10-12)
درود بر شما دوست قدیمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا یکم بیشتر در مورد کار این سرور توضیح بدین
برای مثال هفته گذشته دوستی برای سرور باهام مشورت کرد که یدونه fm1 3300 سرورش را کانفیگ کردم ( سرور را برای فایل سرور نیاز داشت )
در این شرایط و گرانی باید در انتخاب قطعات بیشتر دقت کنیم ، قدیم بود برای یک سیستم سرور کلیه قطعات را قوی میگرفتیم ولی حالا فقط باید قطعه مورد نیاز را قدرتمند انتخاب کنیم
همچنين درود بر شما آقا نيماي گل كه حضور مجددتون در سايت محبوبمون باعث دلگرمي ماست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب ببينيد به اين سرور قراره 5 تا سيستم به صورت workgroup جوين بشن و يك برنامه ي حسابداري را ساپورت كند و همچنين 24 ساعت روشن بماند ديگه نميدونم چه توضيحي بايد بدم ...
پاور و كيس ميخوام گرين بگيرم
مادربرد حتماً از برند ايسوس يا نهايتاً گيگابايت
سيستم كولينگ خوبي هم داشته باشه
قيمت هم كه عرض كردم تا 2 مليون هم نهايتاً مشكلي نيست ... البته با مانيتور و كي برد و ماوس ! :دي
|
|
هارد رو حتما ssd بردار ( 120 حدود 450 تومنه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یدونه i3 2120 هم کارتو جواب میده ( حدود 370 تومن )
مادربرد هم b75 ایسوس حدود 270 تومنه
پاور حدود 300 وات هم حدود 100 تومنه
کیس هم که بنظر خودت انتخاب کن
متاسفانه قیمتها اینقدر نوسان داره که نمیتونم لیست دقیقی بهتون بدم ولی یه همچین کانفیگی حدود 1800-1900 در میاد
molana (27-10-12)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با 2 تومن باید فکر core i3 یا نهایت core i5 رو بکنی که اینها اصطلاحا دکستاب هستند نه سرور
البته اگر بگردی میتونی سرور کارکرده تمییز پیدا کنی ولی باز بالای 3-3500 بازم برات درمیاد ولی دو تا سی پی یو داره که هر کدوم 12 مگ کش دارند که جمعا 24مگ کش میشه و غیره...
یه سر به لینک پایینی بزن
فروش سیستم های سرور با مشخصات فوق العاده
آخرین ویرایش توسط hajizadeh110 در تاریخ 16-12-12 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks