والا این ره که این دوستتون میره به ترکستانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال اینجور که پیداست ایشون باید تست کنند
حالا مشکلت چیه و چه کار میخوای بکنی ؟
در تهیه قطعات مشکل داری یا اطلاعات نصب نیاز داری؟
ویرایش : ظاهرا اطلاعات من آپدیت نبود لطفا یکم صبر کن ظاهرا قیمتهای تین این مدت خیلی پائین اومده ، دارم قیمتها رو استعلام میکنم به زودی نتیجشو میگم
کاربر شهرسختافزار
شما یک سرور میکروتیک برای دریافت اینترنت و یک سرور قدرتمند برای کنترل سیستم ها و نصب پرینتر و اسکنربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
نه من میتونم مخشو بزنم و رای ایشون رو تغییر بدم مشکلمون اینه که میخواهیم یک سیستم بسیار کارا و مفید و آینده نگر برای یک کافی نت راه بندازیم که بتونیم تقریباً خدمات عالی ارائه بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(سرعت بالاتر، سیستمهای بروزتر، نرم افزارهای بهتر و تک داشته باشیم
وقتی تونستم یک سیستم جامع و کامل پیدا کنم بعد برای تهیه قطعات حتماً بهت زنگ میزنم نیما جان
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور میکروتیک چیه؟ و کارش چطوریه؟
سرور قدرتمند در چه حد؟ کمرمون خم نشه زیر هزینه این سرور...........
Going To Change New HardWare Soon
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلی مطلب تایپ کردم که به دلیل قطعی اینترنت پرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با دوستان بازار صحبت کردم و این مدل رو به قیمت حدود 120 پیشنهاد کردن
1291283475_14250317&.jpg
http://kolkata.olx.in/thin-client-mu...-iid-142503174
و مدل بدون وایرلس هم حدود 20 تومن ارزونتره
اگر شما مخل رو کابلکشی نکردین بنظرم مدل وایرلس میتونه انتخاب خوبی باشه
البته دقت داشته باش که تینی محدودیت رزولیشن داره ( ماکزیمم 1440*900 ) و مونیتور فول نمیتونی بهش وصل کنی
در مورد سرور هم بنظرم یدونه 950 با 12 گیگ رم و هارد ssd بگیر ، اگر کم آورد آورکلاکش کن و اگر باز هم به دلت نشست یدونه دیگه میشه بهش کلاستر کرد
در مورد سیستم عامل سرور هم 2008 بهرین گزینه هستش ( سرور زیر 2003 قادر به ساپورت 30 سیستم نیست )
حالا اگر سئوالی داری بگو تا ادامه بحث رو پیش بریم
پینوشت : دلیل اصلی مخالفتم با این طرح قیمت بالا تینها بود که در حال حاضر قیمتها مناسب شده
mehrdad_ab (13-01-11), ripek (13-01-11), ViViD (13-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
خوب دستت درد نکنه نیما جان
حالا شما میگی ما این تینی ها رو تهیه کنیم و از یک سرور مرکزی قدرتمند هم استفاده کنیم؟
این تین ها امکان استفاده نرم افزارها و برنامه ها رو از سرور مرکزی دارند؟ یعنی بیاییم روی سرور اصلی برنامه های مربوط به یک کافی نت رو نصب کنیم و با استفاده از این تینی ها از اونها استفاده کنیم....!!؟
Going To Change New HardWare Soon
والا من نمیگم دوستتون فرمودند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از یه جهتی هم درست میگن ولی حقیقتش چون خودم تا بحال برای کافی نت از این کانفیگ استفاده نکردم نمیتونم پیشنهاد کنم
به هر حال باید اول تست کنید ، بنظرم اول یکی دو تا از اینها بگیرید و با یه سیستم معمولی کانفیگ کنید ببینید چی میشه اگر خوب بود برین تو کار بقیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار سختی نیست ولی یکم حوصله و زمان میخواد که سر صبر چک کنید ببینید چی از کار در میاد
اگر این دوستتون حتما میخواد و بودجشون هم آمادس بهم بگین تا برم تو کار تستش و نتیجه رو بهتون بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (13-01-11)
کاربر شهرسختافزار
حالا نظر من
یک سیستم معمولی گرافیک آنبرد هم باشه برای نصب میکروتیک
یک سرور قدرتمند با گرافیک و هارد بالا که هم پرینتر و اسکنر رو وصل کرد و اینکه بتونی با اون سیستم ها رو ریموت کنی و یا پهنای باند بهشون بدی و محدودیت دانلود براشون تایین کنی
سیستم ها رو هم کارت شبکه 10-100 جواب میده و میتونی از یک هاب 24 پورت و یک 8 پورت استفاده کنی کابل شبکه هم CAT6-SFTP بگیر که تو متراژ بالا مشکل نویز نداشته باشی
اگر این روال رو خواستی پیگیر باشی من درخدمتم اگر نه که من تجربه ای در تین ندارم
جواد جان تا اونجا که سواد ناقصم اجازه میده سرور میکروتک در یه همچین مجموعه هائی بیشتر برای شیر بندویت به کار میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تو کانفیگی که شما فرمودید این کار رو بر روی سرور دوم قرار دادید ، پس فقط میمونه کش سرور که اونم میتونن روی همون سرور دوم نصب کنند که هارد قویتری هم داره
جسارتا میشه بفرمائید کار اون سرور میکروتک بین سرور و اینترنت چیه ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( منظور از سرور دوم در حقیقت یک سیستم کنترلی که محاسبه اکانتینگ کلاینت ها یکی از کارهای است که روی آن انجام می شود)
* بندویت یکی از کارهای میکروتیک هست
** هدف من از قرار دادن میتروتیک بعنوان یک سرور جدا دردسرهای کمتر هستش مثال اگر سرور دوم خاموش و یا ریست شد بقیه سیستم ها اینترنت داشته باشند، بله یک سیستم پنتیوم3 هم بعنوان سرور میکروتیک میشه استفاده کرد ربطی به هارد نداره،از لحاظ امنیتی هم بهتره درضمن شما میتونید از طریق Winbox که روی سرور دوم نصب و تنظیمات میتروتیک را در سرور اول کنترل کرد
***یک سیستم عامل بر پایه لینوکس که برای کنترل پهنای باند و استفاده از آن بعنوان فایروال در یک سناریو می باشد
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من یک مدل دستگاه به شما پیشنهاد می کنم که دارای سرعت بسیار بالایی در پردازش و امکاناتی فوق العاده است . پردازنده دستگاه 1.8 اینتل اتم است و سیستم دارای کارت شبکه بیسم سری N و کارت شبکه یک گیگا بیتی می باشد . 6 پورت usb رم ریدر و بلندگو نیز دستگاه دارد هارد دیسک 320 گیگا بایتی و رم 2 گیگ رو دستگاه نصبه که می توانید اطلاعات بیشتر را از اینجا دریافت کنید در ضمن دستگاه دارای یک سال گارانتی تعویض و سه سال خدمات و بیمه کار آفرین است . نت باکس های فاکسکان را این شرکت در ایران وارد می کنه که بسیار دستگاه پرقدرت و کوچکی هستند در ضمن پشت مانیتور هم نصب می شه . http://www.thinclientarena.com/index...mid=66&lang=fa www.rizsystem.com www.thinclientarena.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks