همانگونه که از دسته بندی پردازنده های اینتل مشخصه پردازنده های i3 برای کارهای محاسباتی که اساس استفاده شماست در نظر گرفته نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dez.fuli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مینیمم پردازنده ای که برای شما از محصولات اینتل میتونم پیشنهاد بدم i5 است که متاسفانه به دلیل بی ارزش شدن ریال قیمت بسیار بالائی پیدا میکنه
از نظر من حتی یک پردازنده phenom x4 amd برای شما به مراتب بهتر از i3 intel است و با بودجه شما یک انتخاب خوب با توجه به وضعیت فعلی قیمتها میتونه باشه
پردازنده های fx amd فقط مشکل گرما پردازنده را نداره بلکه به دلیل مصرف بالا برای کار شما که به مدت طولانی سیستم زیر فشار است میبایستی یک مادربرد مینیمم 8 فاز تهیه کنید که قیمتی بالای 350 تومان دارد
به دلیل مصرف بالا که توضیح دادم شما خیلی بهتره که از یک فن افقی برای خنک کردن پردازنده استفاده کنید که همزمان ماسفتها را هم خنک کند
پیشنهادم یک همچین فنیه که قیمتی حدود 170 تومن در بازار داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک حساب سر انگشتی با این تجهیزات ( 350 مین ، 100 رم ، 100 گرافیک ، 580 مین ، 170 فن ) به رقم 1300 میرسیم که از بودجه اعلام شده شما بالاتر است
با این تجهیزات و یک تنظیم بایوس مناسب شما یک سیستم خوب با نویز ماکزیمم 27-28 دسیبلی میرسید که صدای زیادی نیست
من این کانفیک را بیشتر از i5 اینتل میپسندم که در همین حدود هزینه برای شما خواهد داشت
اگر دز بودجه محدودیت دارید با همون حدود 800 تومن که در پستهای قبل عرض کردم سیستمتون را کانفیگ کنید
اگر سئوالی هست بفرمائید

Bookmarks