آقا نیمای عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این علامت تعجب به این دلیل استفاده شد که یکی از دوستان استادکار در انجمن آنلاینی دیگر (اگه لازم هست و تبلیغ به شمار نمیره تا آدرس بدم خدمتتون خودتون ببینید) بهم CPU Intel Pentium® Processor G640 - 3 GHz, 3M رو توصیه کردند. یعنی i3 از این هم کم جون تره؟ استفاده از علامت تعجب به این دلیل بود و نیز توصیه هایی که در بازار بهم شد. دلیل دیگری نداره استاد. علاوه بر اون من و خیلیها مثل من اگر به این انجمن و دیگر سایتهای مشابه اعتماد نداشتیم که اصلا موضوع رو اینجور جاها مطرح نمی کردیم و یه راست میرفتیم بازار هر چی می گفتن می گرفتیم و تمام.!.
بنابراین در اعتماد من به نظرات خودتون و سایر دوستان شک نکنید. مطمئنا این حسن نیت شما و سایر همکاران انجمن رو میرسونه که وقت میگذارید و جواب میدید دلیلی نداره کسی موضع خاصی بگیره. هر کس نظر خودش رو میده و اونی هم که مثل خود من خیلی نظر حرفه ای نداره ممکنه نظرات دیگران براش سوالی بوجود بیاره که میپرسه. فکر کنم این موضوع اساس آزادی بیان در این گونه انجمنهاست؛ دلیلی نداره کسی ناراحت بشه بزرگوار! اگر هم املای بنده کسی رو ناراحت کرده ناخواسته بوده ولاغیر و همین الان عذرخواهی می کنم و دیگر هیچ....
راستی در کامنتهای قبلی چندتا سوال از شما پرسیدم که بی جواب موند اگه لطف بفرمایید پاسخ بدید ممنون میشم.
این مادربرد و فن خوب رو هم که فرمودید بیشتر معرفی کنید تا یه مظنه درست دستم بیاد.
و دیگه اینکه میزان صدای تولید شده سیستمی که در نظر شماست چقدره؟
ونیز با توجه به قیمتهایی که خودتون ارائه کردین و استفاده از یه سیستم خنک کننده خوب با توجه به زمان طولانی استفاده من فکر کنم مابه التفاوت قیمت سی پی یو اینتل رو باید برای خنک کننده ای ام دی هزینه کنم! نظرتون در این زمینه چیه؟
ممنون از ریز بینی شما و حسن توجهتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks