مشکلی ایجاد نمیکنه .صداش هم مقداری نیست مشکل ایجاد کنه .
کاربر شهرسختافزار
مدل Green Notus400 که اول معرفی کردید یه کم وزنش سنگین تر هست نسبت به کولر مستر ها، آیا این وزن مشکلی پیش نمیاره؟؟؟
شما که کار کردن Green Notus400 را دیدید ، صدا که خیلی نداره حین کار کردن و بی صدا هست، آخه توی خونه هست و من هم به صدا فن حساس هستم و کلا فن خوبی هست ، میشه بهش اعتماد کرد ؟؟؟
mahdi1535 (23-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مدل Green Notus400 برای سریهای K هم مناسب هست ، و تا چه حدی میشه تو اور کردن بهش اعتماد کرد
اندازه مبلغی که براش پرداخت میکنید . این کولینگ های زیر 100 تومن نباید انتظار معجزه ازشون موقع اور داشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdi1535 (23-12-16)
کاربر شهرسختافزار
آقا امید من کولر سی پی یو مدل Color Master Hyper 212 EVO را پیدا نکردم و یه مدل دیگه جاش پیدا کردم که مدلش Color Master Hyper 212x هست، و ظاهرا جدیدتر هم هست، به نظرتان این کولر چطور کولری هست
آخرین ویرایش توسط mahdi1535 در تاریخ 23-12-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آقا امید من کولر سی پی یو مدل Color Master Hyper 212 EVO را پیدا نکردم و یه مدل دیگه جاش پیدا کردم که مدلش Color Master Hyper 212x هست، و ظاهرا جدیدتر هم هست، به نظرتان این کولر چطور کولری هست
این قویتر هست و دارای فن هایی با طول عمر بیشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سوالی که ذهن منو مشغول کرده ...
1- سی پی یو های سری Skylake چه دمایی براشون نرمال هست و از چه دمایی نبایند تجاوز کنند ؟
2 - و کلا وقتی دمای سی پی یو بالا بره چه عواقبی برای سیستم داره ؟ آیا تو سرعت سی پی یو تاثیر منفی داره ؟
|
|
mahdi1535 (23-12-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من آماتور هستم ... منظور از FULL LOAD یعنی اونجا که تو تسک منیجر و قسمت Performance , و قسمت CPU Usage مشخص شده ، 100 درصد باشه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و موقع کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و یا کانورت فیلم دما چقدر باید باشه؟
مدلهای I5 و I7 نسل Skylake نسبت به نسلهای قبلی دماهای بالاتری حین کار کردن دارند و یا از نظر دما نسبت به نسلهای قبلی دما کاهش داشته است ؟
آخرین ویرایش توسط mahdi1535 در تاریخ 23-12-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks