به من ثابت شد هیچ چیزی در ایران ارزان نمی شود. به لطف مسئولین ، در طول این 40 سال بعد از انقلاب ، روز به روز ارزش پول ایران روند نزولی داره. وقتی که قیمت قطعات کامپیوتری گرون شد ، آقای خبات کریمی گفتند که فعلاً خرید نکنید و هجوم برای خرید کالای گران ، باعث گرانتر شدن آن کالا می شود ولی من با چشم خودم دیدم که مردم دارند خرید می کنند و منطقشون اینه که اگه الان نخری بعداً باید گرونتر بخری. البته با این رفتاری که از مردم دیدم چنین اتفاقی هم باید بیفته. وقتی میبینم که مردم کشورم اصلاً با هم هماهنگ نیستند ( مثل کمپین نخریدن پراید) ولی فروشندگان قطعات کامپیوتری خیلی سازمان یافته کالاهاشون رو قیمت گذاری می کنند ، صبر کردنم هیچ فایده ای ندارد. من صبر کردم و الان هم باید تاوان صبر کردنم رو با گرون تر خریدن بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خرید کامپیوتری که از شما دوستان راهنمایی می خواستم :
من مانیتور ، کیبورد و موس رو تهیه کرده ام.
ترجیحاً کارت گرافیک از AMD باشد. (به خاطر قابلیت Free-Sync)
با توجه به اینکه کامپیوتر 13 سال پیشم ، ایسوس هست و من در این مدت هیچ ایرادی از محصولات این برند ندیدم (روزی به اشتباه خواهرم روی بایوس ، رمز گذاشت و من مادربورد رو در تشت آب شستم و رمز بایوس پاک شد و بایوس به تنظیمات کارخانه برگشت) به خاطر همین علاقه خاصی به محصولات این برند پیدا کردم ، فکر کنم نیازی نیست سراغ برند گیگابایت و MSI برم ولی اگر از برندهای دیگر هم باشد ایرادی ندارد.
پیشاپیش از دوستانی که من رو راهنمایی می کنند و سیستم پیشنهاد می دهند تشکر می کنم مخصوصاً آقای DOOM999 به خاطر پیشنهاد قبلی

Bookmarks