سلام
می خواستم سیستمی با بودجه حدودی 20 میلیون تهیه کنم. ولی وقتی به بازار می روم ، اون شخص از قطعاتی که در مغازه اش دارد به من سیستم پیشنهاد می دهد و با خودم گفتم که آن فروشنده فقط به فکر خودش است و واسش مهم نیست که قطعات با هم هماهنگی کافی را داشته باشند.
از دوستان و متخصصان تقاضا دارم به من در این زمینه کمک کنند.
اول از همه من چند تا سؤال هم داشتم.
نمی دونم بین برند ASUS و MSI و Gigabyte کدومشون بهتر هستند. بعضی ها می گویند که برند MSI بیشترین خرابی را دارد و بعضی ها هم می گویند که همشون مثل هم هستند بعضی ها هم می گویند که مادربورد فقط ASUS و کارت گرافیک فقط MSI. بعضی ها هم می گویند که مادربورد و کارت گرافیک رو از یک برند بگیر. احساس می کنم که اگر مادربورد و کارت گرافیک از یک برند باشند حس بهتری به آدم دست می دهد. شاید هم دارم اشتباه می کنم.
در مورد برند کولر مستر و گرین هم تا جایی که تحقیق کردم انگار هیچکس از برند کولر مستر بدی ندیده ولی افرادی هستند که از برند گرین ناراضی هستند. نمونه اش نظرات مردم در سایت دیجی کالا ، که خیلی ها رو دیدم از کیس و پاورهای گرین بد گفته بودند ولی هیچکس از کیس و پاورهای کولر مستر بد نگفته بود. فکر نکنید در مورد کیس های ارزون گرین صحبت می کنم. من در مورد کیس 1 میلیونی گرین صحبت می کنم.
به نظرتون پردازنده های جدید اینتل و کارت گرافیک های جدید انویدیا کِی میاد به ایران؟
به نظرتون صبر کنم تا اون قطعات وارد ایران بشوند یا سریعاً سیستم رو تهیه کنم؟ شاید دلار بشه 15 هزار تومن
با تشکر

Bookmarks