asrock extreme 3 rev2 ،چه ربطی به بولدوزر داره؟اصلا تولید کننده مادربرد کاره ای نیست که تعیین کنه از بولدوزر پشتیبانی میکنه یا خیر.چیپست اصلی و میکرو کدش هست که با اپدیت شدن از بولدوزر پشتیبانی میکنه.
همه مادربردهای AM3 و به خصوص چیپست سری 8xx با اپدیت بایوس از بولدوزر پشتیبانی میکنند .مادربرد MSI 870A-G54 هم در پشتیبانی از بلودوزر سرآمد مادربردهای موجود در بازاره و در لیست تائیدیه های MSI برای ارائه بایوس پشتیبانی از بولدوزر هست.از SATA III و USB 3.0 هم پشتیبانی میکنه.قابلیت انلاک و اورکلاک فوق العاده ای داره...

Core i7 2600K و تمامی پردازنده هایی که به صورت Core ix 2xxx شماره گذاری میشن،مربوط به سری Core سندی بریج سوکت 1155 و یک سری پردازنده دیگه از خانواده پنتیوم که اوناهم تحت 1155 ارائه میشن.(در این باره میتونید با تاپیک اخبار سندی بریج و بررسی معماری سندی بریج و برخی اخبار در سایت اصلی مراجعه کنید.)

ضمنا نسل بعدی پردازنده های اینتل،با معماری 22 نانومتری Ivy bridge هم تحت سوکت 1155 ارائه میشن.
خودتون که بازار ایران رو می شناسید، این پیشنهاد فروشنده بود به من !
واقعا ازتون ممنونم که همیشه با اطلاعات کاملتون موضوع رو روشن می کنید.

در اصل یه سیستم می خوام که بعد واسه ارتقا به مشکل بر نخورم کراس رو هم به همین خاطر گفتم ، اما خوب می شه بیخیالش شد.
شما سیستم پیشنهادیتون چی هست ؟ 100% اینتل برمیدارم.
به نظرتون گرافیک آنبورد تا چند ماه آینده جواب من رو می ده ؟ بازی مثل Crysis WarHead می تونه با رزلوشن متوسط بدون مشکل اجرا کنه ؟