بودجه را افزایش بدی بهتره . چون با این افزایش قیمت ها به شدت محدود میشی با این بودجه . چون پیشنهادم corei5 6400 هست . حدود 700 تومن بودجه را میخوره .
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه کیس میخواستم بین 1.500 تا 1.800
برای بازی Dota 2 و نرم افزار های photoshop و برنامه نویسی و نرم افزار های دیگه که اگه خواستم کار کنم
1 - فقط یه هارد دارم که نمیدونم خوبه یا نه ، دوستان لطف کنن یه بار با هارد سیستم معرفی کنن و یه بار بدون هارد
2 - با این بودجه میتونم راحت بازی کنم و با نرم افزار ها روان کار کنم؟؟
|
|
بودجه را افزایش بدی بهتره . چون با این افزایش قیمت ها به شدت محدود میشی با این بودجه . چون پیشنهادم corei5 6400 هست . حدود 700 تومن بودجه را میخوره .
کاربر شهرسختافزار
اگه core i5 6400 بگیرم ، بودجه ام برای خرید بقیه قطعات که خوب باشن نمیرسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقد افزایش بودجه بدم؟
کاربر شهرسختافزار
2.300 که نمیتونم جور کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه یه کیس با همه ی قطعات بدون هارد رو پیشنهاد کنید در همون رنج 1.800
که اگه بتونم بعدا ارتقا میدم کیس رو
با 1.800 چه قطعاتی بگیرم به نظرتون
Intel Core i5-6400
main Gigabyte GA-B150M-HD3
ram GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
case green mac1
power b500 cooler master
بعدا یک گرافیک اضافه کنی
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بعدا که خواستم گرافیک بگیرم چه گرافیکی پیشنهاد میکنین؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rx460 با برند سافایربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TenvIn33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
RAM: GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Redبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم قیمت رم رو نگاه کنم اینجوری نوشته بود ، اونی که شما نوشتید درسته یا اونی که سایت نوشته؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks