سلام به دوستای گلم
قصد دارم تا 7 میلیون برای سیستم گیمینگ هزینه کنم حالا 200 تومن اینور اونور فرقی نداره
سیستمی که میخوام حتما بر مبنای intel باشه چون سیستم فعلیم اینتل هست (سوکت 1155 i5) و خیلی ازش راضیم (البته در حد خودش)
سیستم رو واسه گیم میخوام و کمی اورکلاک و دیگر هیچ!
قطعاتی که میخوام شامل:
Cpu-MB-Vga-ssd-cpu cooler-ram-power
بقیه قطعات رو دارم (کیس گرین x9- هارد 1t -مانیتور asus ml229)
خودم یه سیستم مد نظرم هست که شامل قطعات زیر میشه
Cpu:4770k
Mb:maximus vi formula
Vga:asus 780ti
Ssd:corsair force gs 128
Ram:gskil tridentx 2400 2*4gb
Power:green 1000b-oc
Cooler:corsair h100i
دوستان اهل فن محبت کنین در مورد سیستمی که مد نظرم هست نظر بدین و اگه بهتر از این میشه سیستم بست پیشنهاد بدین که خدای نکرده پس فردا پشیمون نشم
با تشکر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
|
CPU:برای بازی کردن Core i3 کافی هست و دیگه خیلی بخواین محتاط و آینده نگر باشین Core i5 ولی از طرفی هم آدم دلش نمیاد وقتی 7 میلیون هزینه می کنه پردازنده اش Core i7 نباشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من می گم همین i7 4770k خوبه چون زیادی قویه و بیشتر از نیاز شما هست و دیگه قویتر از این خریدن پول بیرون ریختنه!
Motherboard:موافقم انتخاب خوبیه.
VGA:من جای شما باشم به جای خرید GTX 780 Ti دو تا GTX 770 می خرم SLI می کنم که تقریبا قیمتش همون میشه و پرفرمنس بالاتری میده.
SSD:در مورد SSD من زیاد اطلاعات ندارم ولی ADATA محصولات خوبی در این زمینه داره بد نیست یه نگاهیم به اونا بندازی.
RAM:هیچ کدوم از بازی هایی که تا الآن عرضه شدن برای اجرا روی نهایت تنظیمات گرافیکی بیشتر از 4 گیگ رم نمی خوان(به جز COD:Ghosts که 6 گیگ می خواد) پس 8 گیگ کاملا کافی هست ولی آیا در آینده هم کافی خواهد بود یا نه نمی دونم! شما که داری 7 میلیون هزینه می کنی یه دفعه دو تا رم 8 گیگ بردار که سیستمت 16 گیگ رم داشته باشه و خیالت تا سال ها راحت باشه دیگه! در ضمن اینم بگم که باس رم روی پرفرمنس بازی ها تاثیری نداره یعنی اگه به جای 2400 از 1600 هم استفاده کنین فرقی نمی کنه!(رم با باس بالا به درد اورکلاکرا می خوره نه گیمرا)
Power:اگه می خواین از یه کارت GTX 780 Ti استفاده کنین 1000 وات براتون زیاده. می تونین از پاور 750 وات یا نهایتا 850 وات همین سری OCی گرین استفاده کنین. ولی اگه خواستین دو تا GTX 770 بردارین فکر کنم همین پاوری که خودتون انتخاب کردین مناسب باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU Cooler:اطلاعات زیادی ندارم ولی Noctua رو می شناسم که محصولات واقعا محشری داره می تونین یه نگاه بندازین ببینین به دردتون می خوره یا نه.
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 30-12-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
آقا احمد به ما شک دارن ظاهراً. :D
واقعاً انتخاب های خودتون خیلی خوبه. به جز یکی دو مورد نکته داشت که گفتم. بقیه اش عالیه.
در مورد اس اس دی هم موافقم با آقا مهدی. SX910 ایدیتا با 5 سال گارانتی معتبر تعویض رو مد نظر داشته باشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دادا
جسارت نکردم داداش
گفتم بیام اینجا هم تاپیک بزنم شاید پیشنهادهای دیگه هم داده بشه وگرنه شما سرور مایین داداشی
درود دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد cpu که قبلا گفته بودم واسه اورکلاک میخوام پس i3 کنسله! درمورد cpu i5 هم باید بگم چون اختلاف قیمت با i7 زیاد نیس پس ارزش 250 تومن برای cpu قویتر رو داره
(البته توی بازی اختلاف i5 و i7 نهایتا 2 تا 5 درصد فریم هست)
درمورد vga منم اولش میخواستم 770 اس ال ای کنم ولی از چند نفر که پرسیدم گفتن خیلی از بازیا sli ساپورت نمیکنن و به دردسرش نمی ارزه
رم هم تا 2 ماه دیگه یه 8 گیگ دیگه اضافه میکنم
پاور هم به نظرم ارزش داره چون اختلافشون 80 تومن بیشتر نیس. تازه باید بگم که پاور 1000oc گلد هست ولی پاور 850 سیلور هست
منم که گفتم i7 4770k بردار دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmad1992 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی های جدید اکثرشون از Multi GPU پشتیبانی می کنن.قدیمیا هم که با همون یه دونه 770 هم میشه روی نهایت تنظیمات گرافیکی و رزولوشن Full HD راحت اجراشون کرد(منظورم از بازی های قدیمی مثلا بازی های 1 سال پیش هست!) ولی خب یه دردسرایی هم داره که Single GPU نداره.هر جور خودتون راحتین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه احتیاجی به 1000 وات ندارین! منظورم اینه که پاور مثل CPU نیست که بگیم هر چی بیشتر بهتر! وقتی مصرف سیستم پایین تر از 1000 وات هست پاور 1000 وات برداریم که چی بشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
|
در مورد پاور چند جا خوندم که بهترین بازده پاورها بین 40 تا 60 درصد هست یعنی مثلا اگه پاور 1000 برداریم بهترین پرفورمنس روی 600 وات هست و کاملا قطعات را ساپورت میکنه و به پاور هم فشار نمیاد!
یه سوال دیگه مهدی جان
نظرت درباره 760 3way sli چیه؟؟!!
SLI با بازی های قدیمی مشکل داره! بازی های امروزی هیچ مشکلی نیست!
اس ال ای سه کاناله خب یه کم خطری و ریسک هست و می تونه افت فریم داشته باشه!!
فریم زیادی هم خوب نیست. هر چیزی متعادلش خوبه. شما با 780 تی آی، از بازی کراسیس 3 بیش از 80 فریم می گیرید. کافیه. بیشتر دیگه منطقی نیست و از طبیعی و جذابیت بازی کم می کنه!
حسام جان چشم انسان بیشتر از 60 فریم بر ثانیه رو تشخیص نمیده!!! گیج شدم به قرآن! بعضی ها میگن 780ti بعضی ها هم میگن 770sliبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چنتا بنچمارک که دیدم تفاوتشون کمه و 770sli نهایتا 5 تا 10 فریم بیشتر میده
http://www.anandtech.com/bench/product/1064?vs=1072
آخرین ویرایش توسط ahmad1992 در تاریخ 31-12-13 انجام شده است
پیشنهاد اول و آخر من 780 تی آی حتماً غیررفرنس هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmad1992 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks