سلام. از دوستان عزیز خواشمندیم جواب بدن یاحق
سلام من یه مادربرد Asrock M3A - Glan دارم. یه گرافیک 512. یه هارد. و مانیتور. حالا میخوام یه سیستم جمع کنم برای کارای نقشه کشی و گرافیک و بازی ( آماتور ) کارای خونگی.
Cpu : Athlon II X4 645 انتخاب کردم. خوبه یا نه.
Ram : 2gig DDR II
و کلا 300 تومن در نظر گرفتم. به نظرتون خوبه؟ خوب نیس؟ تغییر بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. منتظرم یا حق
راستی قیمتارم بگید ممنون
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم مادربرد خودتون رو با یک مدل جدیدتر مثل 770de3l تعویض کنید که رم DDR3 ساپورت کنه .
ولی به هر حال اگرهم قصد تعویض نداشتین پردازنده ای که انتخاب کردین ایده آل هست و رم رو هم 1*2 مثلاً umax یا Apacer میتونید خرید کنید. باس 800 یا 1066
ولی پیشنهاد کلی تری که دارم ، اینه که شما مادربرد خودتون رو فروخته ، از پلتفرم اینتل استفاده کنید که در صورت علاقه بفرمائین یک لیست براتون بنویسم . ( 300 تومن + هزینه فروش مادربرد)
برای کارهاتون گرافیک 512 کفایت می کنه . اما برای گیم ، چه جور 512 هستش این کارت گرافیک ؟ و در حالت کلی فقط روی بازیهای سبکی مثل GTA vc و ... روی این کارت حساب باز کنی.
سلام و ممنون از اینکه جواب دادید. ببینید من رو فروش مادربردم حرفی ندارم. ولی این مادربردو چند میخرن؟ مادربرد پیشنهادیتون چند قیمته؟
در رابطه اینکه به جای AMD از Intel استفاده کنم باتون موافقم.
کارت گرافیک من : gforce 400GS 512MB s DDR3 32B (TC) CRT DVI HDMI
من این سیستمو هر چه زودتر میخوام جمع کنم. ممنون منتظرم یا حق
HWBOT SSA Member
سلام عزیز.
ببینید مدل گرافیک شما خیلی قدیمی هست.
با بودجه یی که در نظر گرفتید , cpu انتخوابیتون به جا هست.
مادربوردتون هم قدیمی هست ولی PCI E رو ساپورت می کنه و می تونید گرافیک های جدیدتر رو استفاده کنید.
توی سیستم شما بعد از cpu چون بازی می کنید VGA ضروری هستش.
من پیشنهاد می کنم 2 گیگ رم رو به همین اندازه نگه دارید و 100 تومن از بودجه رو صرف گرافیک کنید. البته شما پاور رو ذکر نکردید داردی یا نه؟ ولی حداقل یک پاور 330 وات واقعی گرین سیستم شما رو راه می ندازه.
پیشنهاد من برای گرافیک Nvidia Gforce GT240 اگر پیدا کردید هست. GT240 با 2 نوع حافظه عرضه شده GDDR5 و GDDR3 کارایی مدل 5 بهتر هست ولی معمولا حجمشون رو به 512 تقلیل دادند. شما مدل 1 گیگ GDDR3 هم کارتون رو راه می اندازه.
از طرف AMD ATi هم مدل 5570 رو با توجه به بودجه ی شما پیشنهاد می کنم ( وبا توجه به و.ضع بازار) رادئون 5570 قدرت 240 رو نداره ولی خوبیش این هست که کمی راحت تر پیدا میشه.
بازم سوالی بود بپرسید.
HWBOT SSA Member
فکر می کنم توی نوشن مدل گرافیک اشتباه کردید :
می شه لینک از کارتتون بزاریدgforce 400GS 512MB s DDR3 32B (TC) CRT DVI HDMI
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فرض رو بر این میگیرم که مادربرد شما را حداقل 20 هزارتومن خرید می کنن ( توجه داشته باشین من از وضعیت قطعه شما بی خبرم و قیمت رو همین جوری نوشتم و فکر می کنم بیشتر از اینها بفروش برسه ، به هر حال اینجاشو خودتون حل و فصل کنید) با 320 هزار تومن و خرید این قطعات(مادربرد-سی پی یو-رم)لیست پیشنهادیم اینها هستن:
mb=asrock h61m u3s3~145T
cpu=G620~120T
Ram=2*2 1333~55T
sum=320
حتی میتونید از گرافیک آنبرد سیستم استفاده کنید ، کارت قدیمی خودتون رو بفروشید-مازاد هزینه رو برای خرید پردازنده G850 در نظر بگیرین و در آینده یک گرافیک قدرتمند برای بازی تهیه کنید.
پ.ن1:اگر پورت usb3 به کارتون نمیاد میتونید مادربرد h61m رو به قیمت حدود 100 الی 105 خرید کنید(گارانتی یکساله شاب)و مازاد هزینه رو صرف خرید پردازنده قویتر G850 بکنید.
پ.ن2:دقت کنید پورت IDE در این بردها حذف شده و اگر هارد دیسک شما از سری IDE هست به فکر تبدیل یا تعویض اون با یک سری Sata باشید.
پ.ن3: 850 هم حدود 155 تومن قیمت داره.
سئوالی بود در خدمتم.
با تشکر از دوستان. ببینید من میخوام فعلا این سیستمو جمع کنم و استفاده کنم. یعنی هر چی که تو دستو بالم بود گفتم. و فعلا به بازی زیاد اهمیت نمیدم. چون نقشه کشی میکنم. میخوام سیستمو جمع کنم.
و اینکه گرافیک من خیلی قدیمیه و نمیشه باش بازی در حد متوسط انجام بدم.
بازم ممنون
HWBOT SSA Member
عرفان جان در آخر بازی می کنی یا نه؟ گرافتون خیلی قدیمی باشه برای نقشه کشیتون هم محدودیت ایجاد می کنه. به هر حال اگر بازی تعطیل هست پس فقط همون cpu رو بخرید هیچ نیاز دیگه یی به قطعه اضافه ندارید.
سلام و ممنون که جواب دادید. ببینید من الان نظرم عوض شد و میخوام که cpu اینتل بگیرم و یه مادربرد جدید. خوب گرافیکمو فعلا عوض نمیکنم. مادربردو یکی دیگه میگیرم. CPU هم Pentium G840 میگیرم.
بازم شما بگید که cPU ای ام دی که بالا گفتم بهنره یا اینتل. و مادربرد چی بگیرم.( در هر صورت چه ای ام دی. چه اینتل !! )
و هاردمم IDE هستش. و لطفا از 300 بیشتر نشه. ممنون یا حق
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks