با سلام خدمت مهندسان و متخصصان عزیز.
میدونم شاید این موضوع تکراریه ولی شرایط بازار و نوسان قیمت ها و سلیقه شخصی، ایجاب میکنه که به رغم وجود تایپیک مشابه باز هم من تایپیک جدید با این عنوان باز کنم. به خاطر همین از همه دوستان عذر میحوام.
بنده چند تا سوال دارم از خدمتون.
از اینجا شروع میکنم که بنده قصد دارم 10 تا سیستم برای گیم نت بخرم و میخوام برای هر کدوم تا سقف حداکثر 1.5 بدون حساب مانیتور (فقط کیس) خرج کنم.
برای نمونه چیزی که تو ذهن خودم هست برای انتخاب قطعات اینه که مثلا یک بازی "call of duty" رو در نظر گرفتم که به نظرم بازی نسبتا سنگینی هستش و انتخاب قطعات رو از روی سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی میخوام انجام بدم. مثلا اینطوریه:
حداقل سیستم مورد نیاز:Call of Duty 11: Advanced Warfar
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce ® GTS 450 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 5870 @ 1GB
DirectX: Version 11
Hard Drive: 55 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible
سیستم پیشنهادی:
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 @ 4GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 55 GB available space
Sound Card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit
سوال اول اینکه آیا این روش من ایرادی داره و یا اینکه چه بازی رو برای انتخاب سیستم مورد نیاز پیشنهاد میدید.
سوال بعدی درباره سازگار بودن قطعات هستش که آیا تاثیری داره یا نه. مثلا اگه مادر بورد اسوس باشه گرافیک چی باشه. یا سی پی یو اینتل بود رم چی باشه بهتره. من خودم مادر بورد Asus h81-Gaming مد نظرمه.
یه سوال هم درباره هارد داشتم. اینکه به سرعت هارد توجه کنم یا بافرش. مثلا بین یه هارد 500 - 7200 با کش 16 و یه هارد 500 - 5400 با کش 64 کدوم برای بازی مناسب تره؟
ممنون میشم این نکاتی که پرسیدم رو راهنماییم کنید و اینکه دوستان با تجربه اگه سیستمی مد نظرشون هست برام بنویسن.
با تشکر

Bookmarks