به نظر شما اگر به جای athlon از core i5که به روز تر هست استفاده کنم بهتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما اگر به جای athlon از core i5که به روز تر هست استفاده کنم بهتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ببین دوست من هر چی رزولیشن بالاتر میره استفاده از cpu برای پردازش کمتر میشه و به یا جائی میرسه ( 1680*1050 به بالا ) که این استفاده تقریبا به صفر میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما قطعا با این سیستم در رزولیشن 1920 بازی خواهید کرد و در این رزولیشن اگر دوال زئون w5590 ( قویترین پردازنده فعلی ) هم داشته باشید با یک پردزنده athlon ii 240 تفاوت فریم زیادی نخواهید داشت
از طرفی شما برای یک مین و پردازنده i5 باید هزینهای حدود 400 هزار تومان کنار بگذارید و از نظر بودجه باید کارت پائینتری بردارید که قطعا توی فریم ریت بازی تاثیر منفی خیلی بیشتری داره
به نظر بنده یک پردازنده athlon 240 با یک گرافیک 5870 توی بازی خیلی قویتر از یدونه i5 با گرافیک 5770 میتونه عمل کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (26-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks