فقط کیس یا کامپیوتر کامل ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
فقط کیس یا کامپیوتر کامل ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
;کامپیوتر کامل.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا عادت ندارم یک قطعه رو تا تستش نکردم توصیه کنم برای همین سعی میکنم روی قطعاتی مثل کیبرد ماوس و مونیتور نظر ندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما رو قطعات داخل کیس تا دلتون بخواد نظر میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر برای مونیتور ، اسپیکر ، موس و کیبرد ۳۰۰ هزار تومن کنار بزارید یه رقمی بین 700 تا یک میلیون میمونه برای کیس
چون سیستمتون گیمینگ هست و حتما "های رزولوشن" بازی میکنید بنظرم مهمترین قطعه سیستم شما کارت گرافیک خواهد بود
برای این قطعه با توجه به بازیهای جدید و قدیمی به نظر میاد 5850 در حال حاضر کارت مناسبی باشه که قیمتی حدود 330 تومن داره و از dx11 پشتیبانی میکنه ولی اگر یکم بخواهیم آینده نگری کنیم 5870 یک کارتیه که گمان نمیکنم تا چند سال آینده تو بازی کم بیاره
ati 5870 ~ 480
gigabyte GA-MA770T-UD3P ~ 110
athlon ii x4 620 ~ 100
ddr3 1333 cl8 ~ 60
case ~ 40
535w green ~ 55
seagate 7200.12 ~ 50
odd liteon/asus ~ 30
رم هم ۲ گیگ در حال حاضر کفایت میکنه تا در آینده رمهای ddr3 با تاخیر زمانی کمتر به بازار بیان و جایگزین کنید
باز اگر سئوالی در مورد هر قطعه داشتید بفرمائید تا توضیح بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از نیما جان ، به نظر من اگر بتونید کمی پردازنده رو بالاتر بگیرین خیلی بهتر هست. درسته که در سیستم های گیمینگ قطعه اصلی گرافیک هست اما خوب از یه طرف پردازنده هم زیاد بی تاثیر نیست و از طرفی هم کارت 5870 و پردازنده Athlon X4 یکم با هم .... ( خودتون میدونید دیگه بهش نمیاد! ) فکر کنم اگه kahn جان بتونن شصت - هفتاد تومن دیگه روش بزارن و یه Phenom II بخرن بهتر هست.
برای پاور هم نیما جان پاور 535A گرین توان تغذیه چنین کارتی رو نداره ها! حتی از نظر کانکتور هم پاور 535A حتی از نظر تعداد کانکتور فقط یه 6 پین داره. درحالی که این کارت دو کانکتور ورودی داره. من برای این کارت حداقل مدل GP785 رو برای البته 5870 پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
kahn (25-12-09)
HWBOT SSA Member
سلام:
vGA:sapphaer 5850 360
CPU:intel i5 750 220
main:M.B MSI P55-CD53 155
ram:2x2Gb Gskill 1333 cl9 2x55
HDD:seagate bracada 7200.12 500GB 50
psu:GREEN GP535 55
case:GREEN TOLIP +43
موس و کیبور 33 هزار تومن از برند A4TECH بی سیم
جمعا 1 ملیون و 28 هزار تومن
یک LCD 22 یا 23 اینچ با رزولوشن 1080 هم با قیمت 250 تا 300 انتخواب کنید مثل: p22500 or23500 از سامسونگ یا 2261v از LG
|
|
تو بازی روی "های رز" فنوم با آتلون تفاوتی نداره که دارم آمارش رو تکمیل میکنم بزودی یه ریویو مخصوص این قضیه میزارم ( میخواستم بگم athlon ii 240 ترسیدم این دوستمون فرار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما پاور
من از دست شماها أخر میرم یه پاور تستر خفن میخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت 5870 رو با پاور Acbel 470 و پردازنده آنلاک شده و آورشده b50 که بیش از 965 ( به دلیل آورکلاک ) مصرف داشت خوب تست کردم و هیچ مشکلی نداشت ( ۳ تا هارد با ۵ تا فن هم برای فشار آوردن به پاور وصل کرده بودم )
اینم که گفتم گرین 535 به دلیل صحبت مفصلی بود که با نیمای عزیز ( exterme ) سر این پاور داشتم و ایشون منو مجاب کرد که گرین 535 از acbel 470 قویتره ( البته بعد از کلی کتک کاری و آوردن دلیل و مدرک )
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 25-12-09 انجام شده است
alireza_asol (25-12-09), Computex (25-12-09), MARINE (25-12-09), PUMAOC (25-12-09), ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما اگر به جای athlon از core i5که به روز تر هست استفاده کنم بهتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من هر چی رزولیشن بالاتر میره استفاده از cpu برای پردازش کمتر میشه و به یا جائی میرسه ( 1680*1050 به بالا ) که این استفاده تقریبا به صفر میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما قطعا با این سیستم در رزولیشن 1920 بازی خواهید کرد و در این رزولیشن اگر دوال زئون w5590 ( قویترین پردازنده فعلی ) هم داشته باشید با یک پردزنده athlon ii 240 تفاوت فریم زیادی نخواهید داشت
از طرفی شما برای یک مین و پردازنده i5 باید هزینهای حدود 400 هزار تومان کنار بگذارید و از نظر بودجه باید کارت پائینتری بردارید که قطعا توی فریم ریت بازی تاثیر منفی خیلی بیشتری داره
به نظر بنده یک پردازنده athlon 240 با یک گرافیک 5870 توی بازی خیلی قویتر از یدونه i5 با گرافیک 5770 میتونه عمل کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (26-12-09)
این جمله (به خصوص قسمت Bold شده) برای من سوال هست، یعنی شما اگه توی 1920x1200 (یا 2560x1600) یک بازی رو اجرا کنید، CPU Usage تقریبا به صفر می رسه؟ یا منظورتون صفر شدن تاثیر پردازنده قوی تر در تعداد فریم هاست؟ببین دوست من هر چی رزولیشن بالاتر میره استفاده از cpu برای پردازش کمتر میشه و به یا جائی میرسه ( 1680*1050 به بالا ) که این استفاده تقریبا به صفر میرسه
کلا کمی درباره این قضیه توضیح بدید لطفا .
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
MicroSystem (26-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks