سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.rasooli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون چقدره ؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.rasooli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون چقدره ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا نیما
نهایتا حدود 300 دربیاد با مانیتور lcd.سرور هم یه چیز خوب باشه که کم نیاره قیمت سرور تا 600 هم بشه طوری نیست.راستش چون شروع کار هستم نمیخوام خیلی هزینه کنم. هر چی ارزونتر بهتر. مادربرد هم حتی الامکان گیگا باشه (چون گیگا تو شیراز نمایندگی داره ) سی پی یو اینتل باشه بهتره .
من یه مدت دنبال نمایندگی تین کلاینت تو شیراز میگشتم البته برا کافی نت به زور یه نمایندگی پیدا کردم 300 قیمتش بود. برا کار من که تعداد سیستم ها کمه اصلا تین به صرفه هست؟ بخاطر مصرف برق وداستان یارانه میگم.
آخرین ویرایش توسط s.rasooli در تاریخ 25-02-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
برای اینکار بودجتون رو افزایش بدین و به نظر من خرید pc مستقل بهتر از استفاده از تین کلاینت هست .
شما در نظر بگیرین ، ارزونترین مانیتور lcd اگه از این مدل LG موجود باشه 1642 هست که قیمتی حدود 135 تومن داشت . بعد کسر این میمونه 165 برای شما که به غیر از سیستم دست دوم چیزی نمیشه بست که به نظرم اصلاً ارزش خرید نداره
سلام
tab گرامی درست میفرمایند با این بودجه فعلا هیچ سیستم آکبندی نمیتونید تهیه کنید
متاسفانه پردازنده ارزان قیمت amd هم در بازار کم شدن و فعلا حتی سیستم گرافیک آنبرد از این برند هم با این بودجه نمیتونید تهیه کنید چه برسه به اینتل با گرافیک مجزا
mehrdad_ab (25-02-11), ripek (26-02-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
اگه خیلی خودمو بکشم میتونم بیارمش 350 دوستان لطفا با همون آنبرد هر سیستمی که صلاح میدونید پیشنهاد بدید .باید تو همین هفته سیستم ها رو جمع کنم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
پیشنهاد من سیستم نو با مانیتور کارکرده crt هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.rasooli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه موافقین بگین تا من نظر شخصیمو بگم
ripek (26-02-11)
کاربر شهرسختافزار
من چند تا راه براتون پیشنهاد میکنم اما توصیه میکنم مانیتورها حتما lcd باشه چون هم فضای کاریت کم میشه هم تو کلاس کاری برای جلب مشتری بهتره
1 - اگر میتونی وام بگیر یا کل سیستم ها رو قسطی تهیه کن البته با سود کم
2 - کلا یک سیستم رو کم کن و هزینش رو بگذار برای سیستمهای دیگه ایشالا کارت گرفت و دیدی کم میاد سیستم ها پس
دیگه میدونی مشتری داری به هرکی زبون باز کنی راحت تر بهت قرض میده چون میدونه داری کار میکنی
3 - میتونی ترکیبی از سیستمهای نو و دست دوم بگیری ( البته باز مانیتور های کل سیستم ها نو و lcd )
دو سیستم نو بگیر +2 دست دو یا 3 تا نو یکی دست دو و همیشه مشتری هات رو به سیستمهای نو هدایت کن مگر زمانی که پر شد آخری بفرست به کهنه ها یا بپرس چقدر کار داره زمان کاربریش کم بود بفرست به ضعیف تر ها
موفق باشی
nima_hl (27-02-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام ممنون بابت راهنماییت.راستش یه نفر شریک پیدا کردم . همونطور که گفتی سیستم ها رو یکی کم کردم. وقتی گرفت زیادش میکنم میخوام که دیگه درگیر ارتقا نشم همه رو ddr3 میگیرم طرف نظرش روی گیم نت/کافی نت هست . بودجه هر سیستم 500. مشخصات چی باشه واسه گیم؟کارت شبکه جدا باید بگیرم یا آنبرد کافیه؟cpu اینتل هنگ کردنش کمتره بهتر نیست؟مادربرد میگن alix ولی تا حالا نشنیده بوم اسمش رو خوبه یا بچسبم به giga? مانیتور رو شرکتی بردارم که ارزون شه؟
پیشنهادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.rasooli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mon 16-17` ~130
mouse+key+speaker ~25
asrock 770de3l ~65
athlon ii x2 ~60
2 gb elixir 1333 ddr3 ~25
ati 4670 ~85
case ~20
green 430A-EU 49
seagate 7200.12 500gb 45
کارت شبکه جدا نیاز ندارید
هنگ کردن سیستم ارتباطی با پردازنده نداره
مادربرد alix گمنامه و پیشنهاد نمیکنم
مانیتور را اگر شرکتی بر میداری از یه شرکت بردار که سابقه خوب داشته باشه
mehrdad_ab (04-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks