سلام من مي خوام يك مادر بورد و سي پيو بگيريم تا حد 500 تومن .
راستش من تو اين همه مادر بورد سي پي يو گيج شدم نميدونم كدوما از نظر سرعت بهترن (براي كاراي گرافيكي فتو شاپ و تبديل فايل ها ) نظر خودم فقط رو اينتل هست از اي ام دي زياد خوشم نمي ياد چون : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مادربوردم ازراك بود سي پي يومم 3000 2 مگ رم 1 گيگ 800 كه بعد تصميم گرفتم سيستم رو عوض كنم
من از اول فقط اينتل داشتم مي خواستم اين سري اي ام دي بگيرم با كلي تحقيق و ... يك مادر بورد گيگابايت گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سي پي يو 8450 x3 و 4 گيگ رم ترنست راستش من فرق زيادي با سيستمي كه اول داشتم نكردم نسبت با اين همه پولي كه دادم .
حالا نميدونم اشكال از رم بودن از مادربورد يا سي پي يو.
بگزريم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من دوباره تصميم گرفتم كه يك مادربورد سي پي يو خوب بگيرم كه تا 2 سال راحت باشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+ رمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- من از ايسوز خيلي شنيدم P5Q Deluxe كه خوبه من ميخوام بدونم تا 500 تومن چه مادربرد سي پي يو ميشه خريد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرفه اي ام باشه بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من زياد عجله ندارم چون 1 ماه ديگه تا عيده و تا اون موقع زياد با سيستم كاري ندارم تو عيدم كه همش اين ور اون وريم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نهايت پاي اينترنت اگه تا بورج 2 قيمت ها خيلي مياد پايين تا اون موقع دست نگه دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks