درود بر شما
برای خرید سیستم جدید نیاز به راهنما یی دارم ، فقط 3 قطعه cpu , ram , mainboard رو می خوام بخرم و حدود 11 میلیون هزینه کنم
قطعات زیر الان موجود هستن : gtx 1070 , green 600w hp+ , cooler ThermalRight True Spirit 120
درود بر شما
برای خرید سیستم جدید نیاز به راهنما یی دارم ، فقط 3 قطعه cpu , ram , mainboard رو می خوام بخرم و حدود 11 میلیون هزینه کنم
قطعات زیر الان موجود هستن : gtx 1070 , green 600w hp+ , cooler ThermalRight True Spirit 120
|
|
سلام قطعات زیر رو پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i5-10400
ASUS PRIME B460-PLUS
رم هم ADATA XPG SPECTRIX D60G RGB 8G 3000MHz CL16
اگر بودجه رسید دو ماجول تهیه کنید .
bizak (13-11-20)
ممنون فقط این که رم رو اگه 2 تا سینگل 8 بخرم به صورت دوال چنل ست میشن ؟ چون پک 2 تایی 16 گیگ تقریبا 200-300 تومن گرونتر در میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ست میشه بدون مشکل دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bizak (14-11-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks