سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طور که گفتی وقتی مادربرد دو اسلات رم داره یک ماژول رم 8 بهتر از دو ماژول 4 گیگه چون می شه در اینده یک ماژول 8 دیگه براش تهیه کنیم اما این قانون در اینجا کاربردی نداره به دلایل زیر
1- برای گیم ها 8 گیگ رم بیشتر از نیازه مگه در گیم های خاص جدید مثل GTA
2- دو ماژول رم 4 گیگ به صورت dual channel حدود 30 درصد کارایی بیشتری نسبت به یک ماژول 8 گیگ داره
3- با توجه به اینکه روی این سیستم گرافیک gtx 950 قرار داره، برای بازی های به روزی که بیشتر از 8 گیگ رم نیاز داره کاربردی نداره یعنی اگه قرار باشه کاربر این سیستم، بازی های به روز (چه در حال و چه در آینده) رو بازی کنه پس باید هم مانیتور و هم گرافیک و هم پاور رو عوض کنه و اضافه کردن رم 8 گیگ دیگه فایده ای نخواهد داشت
4- هاردی که من انتخاب کردم 7200 است حالا چطور می گی که سرعت هارد سیگیتی که مدلش معلوم نیست بیشتره ضمن اینکه کیفیت هاردهای وسترن زبانزد خاص و عامه
5- فکر می کنم از مادربرد های ایسوس استفاده نکردی که فقط فکر می کنی گیگابایت کیفیت داره البته من روی برند مادربرد و برند گرافیک اصراری ندارم و کاربر می تونه با توجه به قیمت پیشنهادی برند ها رو طبق سلیقه خودش جا به جا کنه
6- هر کاربری برای خرید سیستم تو این شرایط بی پولی از چند فروم و چند فروشگاه ، لیست می گیره و اینطور نیست که چشم بسته سیستم پیشنهادی رو قبول کنه پس نیازی نیست که بنویسی این سیستم بهتره یا اون بهتره خود کاربر تصمیم نهایی رو می گیره اگه واقعا از سیستم سر در میاری بهتره سیستم خودت رو معرفی کنی

Bookmarks