mehrdad_menay (05-12-09)
HWBOT SSA Member
در مورد رم من g.skill رو پیشنهاد می کنم.
البته هفته قبل که تهران بودم یکی از مغازه ها دیدم که داشت.
این مدل رو که من دیدم داشت به نظرم بهترین گزینه برای انتخاب تو ایران این رم باشه.
http://www.newegg.com/Product/Produc...-280-_-Product
(البته صاحب مغازه نبود و با شاگردش که صحبت می کردیم. قیمت می داد نجومی!! اگه این رو خواستین بگیرید. یادتون باشه که قیمتش با قیمت اون ور یکم تناسب داشته باشه)
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_menay (05-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام. پيشنهاد بنده:
M.B : Intel DP45SG قيمت 160000 تومان.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9400 Box قيمت 185000 تومان.
RAM 2*2GB Corsair DDR3/Bus 1333Mhz قيمت 95000 تومان.
H.D.D 1TB Western Digital Sata II-Black Edition قيمت 90000 تومان.
VGA : Zotac Geforce GTS250-1GB قيمت 170000 تومان.
Monitor LCD Samsung Syncmaster P22500 قيمت 235000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X قيمت 28000 تومان.
Case Green + Power Green 585AB قيمت حدود 100000 تومان.
K.B + Mouse A4tech Gaming قيمت 22000 تومان.
مادربورد به نظر بنده بالاترين سرعت رو در حالت نرمالب(نه اورکلاک) و Stabiliy رو داره البته قابليت اورکلاک هم داره و SLI و Crossfire هم ساپورت مي کنه.(خيلي مادربورد خوبيه)
پردازنده هم که خيلي مناسب و خوبه و فعلا با قيمتهاي بالاي سري Core و کافي بودن سرعت پردازنده مذکور زياد هم هست (به نظر بنده).
رم هم که جزء بهترين برندهاست.
هاردديسک که واقعا برترين انتخابه به نسبت قيمته و درش شکي نيست.
مانيتور هم که تقريبا همون T220p هست که توليد سام سرويسه و واقعا کيفيت خيلي خوبي داره و به نسبت قيمت جنس ارزنده اي هستش.
کارت گرافيک تابحال بنده روي بازيها جديد نظير Burnputt Paradise و Need for speed Shift روي بالاترين تنظيمات گرافيکي راحت جواب داده. اما شايد روي برخي بازيهاي خيلي سنگين جواب نده. اگر اين مساله خيلي براتون مهمه با حدود 90000 تومان هزينه بيشتر مي تونيد ATI Radeon HD4890 تهيه کنيد.
تانظر ساير دوستان چي باشه.
سوالي بود در خدمتم.
mehrdad_menay (07-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks