با سلام ، نظر شخصی من اینه که اگه شما اصراری برای اینکه حتما از سوکت 1366 استفاده کنید ندارید ، بهتر هست از سوکت 1156 و پردازنده ی Core i5 750 استفاده کنید. توی بنچمارکهایی که من از این دو CPU دیدم ، اختلاف کارایی میان Core i7 و Core i5 خیلی کم و حتی در برخی از تست ها هم Core i5 یه سر و گردن جلوتر بود. اما مزیت این کار چیه؟ مزیتش قیمت کمتر اون و صرفه جویی در هزینه تمام شدتون هست. ضمن اینکه ذکر کردید بیشتر استفادتون اینترنت هست به نظر من این پردازنده به صرفه تر هست. ( اگه خواستید لینک بنچمارکهای این دو پردازنده رو در همین سایت براتون بزارم)
در رابطه با رم هم اگر تصمیمتون خرید سوکت 1156 هست باید رمهای Dual Channel رو انتخاب کنید که در این صورت خرید دو ماژول دو گیگابایتی پیشنهاد میشود.
برای کارت گرافیک هم با توجه به اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه و جدیدترین هم هست حرفی باقی نمیمونه.
برای کیس اگر میخواهید مدل Magnum رو تهیه کنید ، توصیه اکید میکنم که به جای تهیه ی این مدل ، مدل Magnum 2 که در نمایشگاه الکامپ رو نمایی شد خریداری کنید. قیمت این مدل حدودا 10 تومن بیشتر هست و از لحاظ ظاهری هم تفاوت زیادی نداره، ولی کلا شاسی اون تغییر کرده و با وجود برخی نوآوری ها از جمله نصب پاور در پایین ( بر خلاف مدلهای سنتی که پاور در بالای کیس نصب میشود ) و عبور کابلهای برق و تمام کانکتورها از پشت سینی سمت راست کیس ، یک اسمبلینگ زیبا و مهمتر از اون جریان بهتر هوا و در نهایت خنک ماندن بیشتر کیس رو برای شما به ارمغان خواهد آورد.
برای هارد هم اگر بیشتر از این مقدار حافظه مورد نیازتون نیست ، به نظر من خوبه. همچنین DVD رایتر. در رابطه با پاور هم واقعیتش شناختی از پاورهای NZXT ندارم اما فکر کنم خوب باشه! دوستانی که اطلاع دارند باید نظر بدن.
موفق باشید.

Bookmarks