g.skill هم خوبه . کینگستونی که من هم معرفی کردم با مادربرد شما کاملا سازگار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
g.skill هم خوبه . کینگستونی که من هم معرفی کردم با مادربرد شما کاملا سازگار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
balam (21-03-15)
|
ببخشید که این سوالو میپرسم ولی من در دیتا شیت مادربورد گیگا که نگاه کردم اسمی از پارت نامبر این مدل از رم برده نشده بود و در سایت گینکستون هم پشتیبانی از اینتل 81 ذکر نکشده! اصولا از کجا میشه فهمید که قطعات با هم سازگاری دارند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در موردسازگاری این رم کینگستون رو با این مادربرد هم تو این انجمن دوستان بستند و هم من . تو لیست گیگابایت قسمت qvl این رم هست . زیاد هم فرقی ندارد میتونید g.skill تهیه کنید اون هم خوب هست .تو لیست qvl گیگابایت رم هایی که جلوش نوشته کینگستون و پارتنامبر با KHX شروع میشه همین KINGSTON HYPERX هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
balam (21-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks