مرسی از پاسختون
کم بودن CL رم ها در عملکردشون قدر تاثیر گذاره؟ فکر کنم رم پیشنهادی شما CL 10 باشه ایا سرعت کمتری نسبت به رم های CL7 داره؟
کاربر شهرسختافزار
مرسی از پاسختون
کم بودن CL رم ها در عملکردشون قدر تاثیر گذاره؟ فکر کنم رم پیشنهادی شما CL 10 باشه ایا سرعت کمتری نسبت به رم های CL7 داره؟
|
|
تاثیر داره ولی در کار شما که زیاد به برنامه های خاصی کار نمیکنید . تفاوتش مشهود نیست . پس عموما برای شما صرف هزینه اضافی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
balam (21-03-15)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ها به من رم جی اسکیل رو پیشنهاد میکنند. کیفیت این رم ها چطوریه؟ از این جهت می پرسم چون من در شهرستان هستم و ممکن است یک یا چند قطعه پیدا نشود می خواهم برای آنها جایگزین داشته باشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
g.skill هم خوبه . کینگستونی که من هم معرفی کردم با مادربرد شما کاملا سازگار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
balam (21-03-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید که این سوالو میپرسم ولی من در دیتا شیت مادربورد گیگا که نگاه کردم اسمی از پارت نامبر این مدل از رم برده نشده بود و در سایت گینکستون هم پشتیبانی از اینتل 81 ذکر نکشده! اصولا از کجا میشه فهمید که قطعات با هم سازگاری دارند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در موردسازگاری این رم کینگستون رو با این مادربرد هم تو این انجمن دوستان بستند و هم من . تو لیست گیگابایت قسمت qvl این رم هست . زیاد هم فرقی ندارد میتونید g.skill تهیه کنید اون هم خوب هست .تو لیست qvl گیگابایت رم هایی که جلوش نوشته کینگستون و پارتنامبر با KHX شروع میشه همین KINGSTON HYPERX هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
balam (21-03-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks