اول از همه از این دوست مون که گفته بودن لیست ها رو به چالش از این چیزا نکشین معذرت می خوام من خیلی وقت سعی می کنم فقط خواننده باشم به جای نوشتن ولی بعضی وقتها از دستم در میره ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا رضای عزیز جان تر مگه من حرفی غیر از حرف شما زدم شما درست می گید این سایتها وقتی دو تا cpu رو با هم مقایسه می کنند سعی می کنند دو تا سیستم از لحاظ سایر قطعات تقریبا یک سان باشند حالا من نمی دونم مشکل کجاست من گقتم لینک شما دو تا cpu رو با هم مقایسه کرده مگه غیر از این اما دو تا سیستم که نیما معرفی کرده هم در نوع رم و هم در کارت گرافیک با هم فرق دارند بنده دو تا سیستم بالا رو با هم در نظر گرفتم و با توجه به این که 4890 قوی تر از 4850 یا 250 گفتم سیستم اول پرفورمنس بالا تری داره در بازی حالا شما 100 تا دیگه لینک بده فقط 101 لینک رو لینکی بده که دو تا سیستم بالا رو با هم مقایسه کرده باشه نه دو تا cpu رو در این که cpu صد و پنجاه هزار تومانی از صد هزار تومانی بهتره که دیگه شکی نیست که نیاز به مقایسه هم باشه

Bookmarks