خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranhadi1404 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارتهای گرافیکی در دو مدل با فن رفرنس و غیر ریفرنس ( بهینه شده توسط تولید کننده ) به بازار عرضه می شوند.
کیفیت تمام کارتهای رفرنس به دلیل طراحی توسط شرکت مادر (nvidia) یکسان است و بین مدل رفرنس هیچ برندی تفاوتی وجود ندارد.
البته این خنک کننده رفرنس در کارت جدیدی مانند 680 که از تکنولوژی 28 نانومتری بهره میبرند بنظر کاملا مفایت میکند.
ولی اگر در زمان خرید مدل غیر رفرنس مانند سری فانتوم گینوارد یا سری twin frozr msi با قیمت معقول در بازار بود بهتر است از آنها خرید شود. ( البته شما به نمیتوانید برای رندر روی آورکلات آنچنانی کارت حساب کنید بنابر این منطقی نیست هزینه خیلی بالا برای خنک کننده گرافیک پرداخت کنید )
متاسفانه مدل مادربردی که شما فرمودید در بازار موجود نیست ولی شما میتوانید با دوستانی که سفارش تکی قبول میکنند هماهنگ کنید که فکر میکنم رقمی بین 1.2 تا 1.5 برد به دست شما برسد.
شما در این حالت 2-3 برابر پول پرداخت می فرمائید و یک برد فاقد گارانتی دارید که در کارائی تقریبا هیچ تفاوتی با بردهای موجود در بازار ندارند.
اینکه شما فکر می کنید یک مادربرد میتواند در پرفومنس سیستم تاثیر گذار باشد به زمانهای بسیار دور بر می گردد که کمپانیها در انتخاب چیپستهای مورد استفاده بر روی خود شخصا تصمیم می گرفتند.
ولی در حال حاضر چیپ کنترل مموری درون پردازنده است. چیپهای پل شمالی و جنوبی هم یا درون پردازنده ادغام شدن یا توسط خود اینتل تولید می شوند.
مدار تغذیه برد انتخابی شما خوب است ولی تنها زیر نیتروژن مایع میتوانید از توان آن استفاده کنید.
شما با گرافیک کارتهای معمولی که 2 اسلت را اشغال میکنند تنها می توانید 3 کارت گرافیکی روی این برد استفاده کنید. ( یک اسلت برای تحویه هوا باید بین کارتها خالی بماند)
پرفورمنس برد هم که با توضیحاتی که دادم نمی تواند تفاوتی با بردهای دیگر داشته باشد.
بنظر من یک همچین هزینه ای برای این برد برای شما هزینه بیهوده ای است . باز هرگونه که تمایل دارید عمل فرمائید.
من یکم گیج شدم اگر ممکنه مجددا صورت مسئله سیستم دوم و سوم را با توضیحات دقیق مطرح بفرمائید.

Bookmarks